Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №341 від 24.04.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Армспорт

Рівненських рукоборців бояться в Україні

Вісім золотих, шість срібних та п’ять бронзових нагород - таким є здобуток збірної Рівненської області на чемпіонаті України з армспорту серед юнаків і дівчат та юніорів, що нещодавно завершився у Полтаві.

У підсумку команда Рівненщини посіла друге загальнокомандне місце. Перша позиція дісталася збірній Харківщини, третя - Дніпропетровщині.

Студентка НУВГП, Вікторія Опанасюк, здобула дві золоті нагороди (у боротьбі на праву та на ліву руку) у змаганнях серед дівчат, а також виборола дві срібні медалі на юніорській першості.

Володимир Данилюк також виграв золоту нагороду у змаганнях серед юнаків у боротьбі на праву руку. У боротьбі на ліву руку він був другим.

Микола Кельник став золотим призером юніорських змагань у боротьбі на праву та на ліву руку.

Сергій Богайчук у змаганнях юніорів отримав срібну медаль у боротьбі на ліву руку.

Усі зазначені спортсмени є студентами Національного університету водного господарства та природокористування.

Олександр КОМАРЕВИЧ, тренер переможців: “Наша команда продемонструвала добрий результат. Друге місце (за тринадцяти команд-учасниць) - гідне досягнення. Мої підопічні не раз перемагали більш досвідчених та сильних суперників, зокрема, це Вікторія Опанасюк та Микола Кельник. Кілька спортсменів збірної команди нашої області отримають шанс виступити у лавах національної команди.

Приємно, що рівень армспорту на Рівненщині постійно зростає. Ще кілька років тому про нас і не чули, а тепер наших спортсменів відверто побоюються”.

24.04.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 24.04.2008p. 
На головну сторінку