Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №341 від 24.04.2008p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Дочекались!

Світле свято Воскресіння

Світле свято Воскресіння

Основна підготовка до Пасхи починається у “чистий четвер”, коли треба відвідати лазню, прибрати домівку, пофарбувати або розписати яйця, що символізують відродження життя.

Народився Ісус Христос вночі, а воскрес на світанку. Тому саме свято Пасхи - Воскресіння Христового розпочинається рано-вранці, коли закінчується служба в церквах. Виходячи з храму, люди вітають один одного зі святом та обмінюються крашанками.

Ще один добрий звичай прийшов до нас із давнини - пробачати один одному образи, на відзнаку чого в цей день треба тричі поцілуватися - “похристосуватися”.

Пасха - свято сімейне, бажаємо вам так її й відсвяткувати!

Великодня паска

12 склянок борошна, 3 склянки молока, 50г дріжджів, 2 склянки цукру, 7 яєць, півсклянки розтопленого масла, півсклянки родзинок, сіль - до смаку.

Розведіть дріжджі у молоці, додайте 6 склянок борошна і поставте опару в тепле місце. 5 жовтків розітріть з цукром і сіллю. Коли опара підійде, покладіть у неї жовтки, вибийте 2 цілі яйця, влийте розтоплене масло, всипте борошно, що залишилося, і замісіть негусте тісто. Вимісіть, всипте у нього родзинки і залиште на ніч. Вранці вимісіть ще раз і дайте постояти, потім викладіть у форми, дайте піднятися і випікайте. Коли паска охолоне, прикрасьте її збитим з цукром яєчним білком.

Ковбаса

по-домашньому

По 200г серця, язика, шинки, 5 ч. л. желатину, 80мл води, 2 морквини, 1 корінь петрушки, 1 солодка перчина, 1 цибулина, 6 горошин перцю, 1 лавровий лист, 4 зубчики подрібненого часнику, 1 ст. л. січеної зелені кропу і базиліку, аджика, сіль - до смаку.

Серце відваріть із сіллю, перцем, лавровим листом, петрушкою, морквою і цибулею до м’якості. Язик зваріть до готовності, додайте до нього сіль, перець, петрушку, моркву і цибулю. Потім опустіть його в холодну воду і, не даючи охолонути, зніміть плівку. Знову прокип’ятіть у бульйоні. Желатин замочіть у холодній воді. Потім влийте 400г теплого бульйону з язика і доведіть до кипіння. Охолодіть. Серце, язик і шинку наріжте на дрібні кубики, солодку перчину - на шматочки. Змішайте всі продукти, додайте сіль, зелень, часник, аджику і бульйон з желатином. З пластикової пляшки зріжте вузьку частину горла і наповніть пляшку масою. Поставте в холодне місце на дві години. Пляшку облийте гарячою водою, відріжте дно і обережно вийміть ковбасу. Наріжте скибочками і викладіть на тарілку.

Смачного!

24.04.2008


Переглядів: 566

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19123)
2. Розклад руху автобусів [253] (17765)
3. Моє місто - найкраще [427] (13665)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9355)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9306)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8904)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8822)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7815)
9. Душ для всіх [432] (6885)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6795)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6542)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6364)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6353)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6327)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6292)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (303)
2. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (297)
3. Обережно – змії! (294)
4. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (290)
5. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (289)
6. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (289)
7. Карткові «кидки» (288)
8. З Одеси – без медалей (288)
9. РДБК: Впевненість у майбутньому (288)
10. Де розмістити інформацію про компанію? (287)
11. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (286)
12. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (285)
13. Фото на керамике (284)
14. П’ята пора року (284)
15. Жебрачка (282)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс