Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №342 від 05.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Марафон

“Про людство встигнеш, про людей подумай...”

З 8 по 18 травня у Рівненському міському Палаці дітей та молоді відбудеться ХІІІ традиційний Благодійний марафон - 2008 “З вірою в майбутнє”. Численні концерти, заходи, виставки, аукціони будуть спрямовані на соціальну, матеріальну, а головне - морально-психологічну підтримку п’ятьох випускників структурних підрозділів ПДМ.

Отож, знайомтесь:

Ольга ШАФРАНСЬКА, яка мріє після закінчення університету повернутися до школи художньої гімнастики вже тренером. Від марафону вона чекає підтвердження віри у власні сили.

Десятикласник Роман МУРАН має намір через два роки вступити до Острозької академії та вивчати міжнародне право і політологію. Від благодійного проекту очікує підтвердження своїх сподівань.

Андрій ЦИГАНЮК за сім років пройшов “Крим, Рим, вогонь, воду” і вже навіть “мідні труби” (тобто всі можливі курси навчання) Школи інформатики. Завдяки марафону хоче продемонструвати свої амбітні плани.

Олександр САВЧУК займається водночас у двох школах ПДМ - Школі інформатики та Школі бізнесу. А цьогоріч готується вступити до Острозької академії на факультет “Економіка та фінанси.”

Учасниця та призер всеукраїнських та міжнародних фольклорних фестивалів - Анна ОМЕЛЬЧУК. Без Палацу та “Веснянки” не мислить життя, хоча майбутнє пов’язує з архітектурою - музикою ліній та форм.

За час існування проекту “марафонцями” стали 50 молодих людей. Завдяки підтримці однолітків вони одержали справжню путівку в життя. Соціальна підтримка допоможе зробити цьогорічний марафон святом музики, танцю, пісні та краси, доброти та дружньої підтримки.

05.05.2008Людмила ІЛЬНИЦЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2008p. 
На головну сторінку