Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №342 від 05.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Святкові будні

Великдень… Реанімація… Кома…

Як рівняни святкували Христове Воскресіння

Усі з нетерпінням чекали та активно готувалися до свята Христового Воскресіння, а воно пролетіло швидко, що й не встигли сповна натішитися. Хтось проводив Великдень спокійно, в затишному колі своєї родини. А хтось шукав пригод, як виявилось, на свою голову.

- У перший день Великодня до міської лікарні госпіталізували 40 чоловік, - розповідають працівники станції швидкої допомоги. - На вулиці Пересопницькій невідомі напали і жорстоко порізали чоловіка. Із різаними ранами шиї чоловік госпіталізований до Рівненської обласної лікарні. Постраждалий був у стані алкогольного сп’яніння.

За словами працівниці Рівненської міської лікарні в перший день свята до приймального відділення привезли 9 п’яних з забоями та побутовими травмами чоловік. Їм надали першу медичну допомогу і відправили додому.

У другий день святкування до лікарні госпіталізували 38 чоловік. На вулиці Макарова побили двох молодих людей, які були в стані алкогольного сп’яніння. З черепно-мозковими травмами вони були госпіталізовані до лікарні.

Туди ж для огляду привезли подружжя. Банальна сварка – чоловік побив дружину. І таких незначних конфліктів на ґрунті алкоголю було безліч – людей просто не встигали приймати.

- А в селі Ясеневичі Рівненського району пізнього вечора на дорозі машина збила пана Миколу, який був напідпитку. Зараз чоловік у реанімації і перебуває в комі, - розповіли в приймальному.

П’яні, які прибували в приймальне відділення, влаштовували між собою сварки, і працівникам лікарні неодноразово доводилося викликати для допомоги працівників “Беркута”.

05.05.2008Людмила ІЛЬНИЦЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 05.05.2008p. 
На головну сторінку