Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №343 від 08.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Яка гра - такий і результат

“Верес” знову не зміг перемогти у рідних стінах. Безвиграшна серія ігор рівненської команди у весняній частині чемпіонату триває уже шість матчів.

“Верес” (Рівне) - ФК “Коростень” - 0:0.

Судді: А. Грисьо, В. Покора, Ю. Карпяк.

Рівне: Козіброда - Коломієць, Шевчук, Жук, Герус, Назаренко, Колаковський, Ткачук, Котюк (Цвик, 79), Любар, Онищук (Гаркуша, 77).

Граючий тренер: Віталій Шевчук.

Коростень: Лавренюк - Прудко, Лешко, Цимбалістий, Кучерчук, Пустовіт (Процик, 46), Козеренко (Василенко, 72), Голошев, Кадар, Вакар (Чернишов, 58), Грищенко (Галюк, 69).

Тренер: Анатолій Журавський.

Попередження: Жук (15), Коломієць (57) - Лешко (6), Голошев (22), Процик (63), Прудко (86).

Гра на “Авангарді” проходила на в’язкому, майже непридатному для футболу, полі.

Відповідно й гольових моментів майже не було.

У першому таймі господарів кілька разів виручив Козіброда.

У другій же половині матчу ініціативою володів вже “Верес”. Щоправда, футболісти “Коростеня” також не відсиджувалися у захисті. Одного разу свою команду у підкаті врятував уже Коломієць.

Рівняни ж створили три стовідсоткові моменти для взяття воріт Лавренюка упродовж двох останніх хвилин гри.

Спочатку Цвик виходив віч-на-віч із голкіпером гостей, але був збитий суперниками. Після розіграшу штрафного небезпечно бив Гаркуша - мимо. Ще за хвилину Любар перед порожніми воротами мав замикати передачу партнера, але отримав удар у ногу від захисника ФК “Коростень”. Пенальті арбітр призначити не наважився. І на останніх секундах матчу Колаковський програв дуель один-в-один Лавренюку. У підсумку - скромні нулі на табло.

Анатолій ЖУРАВСЬКИЙ, головний тренер ФК “Коростень”: “Їдучи до Рівного, налаштовувалися лише на перемогу. Сьогодні ми швидше втратили два очка, ніж здобули одне. Причиною такого результату вважаю жахливий стан поля, нестачу індивідуальної майстерності моїх підопічних, а також чудову гру воротаря рівненської команди”.

08.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 08.05.2008p. 
На головну сторінку