Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №344 від 16.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Казус-конфлікт

І депутати помиляються...

І депутати помиляються...

Нарешті депутати Рівнеради починають визнавати свої помилки і прислухатися до думки пересічних громадян. “Гаряче” питання щодо перейменування проспекту Миру в проспект Чайки довгий час було на вустах у всіх рівнян. Більшість з них були просто обурені таким поквапливим рішенням міських народообранців.

Тепер проти проведення громадських опитувань щодо перейменування проспекту Миру на проспект Чайки виступив заступник міського голови з питань економіки Сергій Васильчук. На його думку, це не дасть бажаних результатів. До того ж, пан Васильчук припускає, що опитування дадуть можливість недоброзичливцям покійного мера Рівного Віктора Чайки в черговий раз висловитися про нього негативно. “Треба провести опитування, акцентуючи увагу не на тому, як перейменовувати проспект, а як найкраще вшанувати пам’ять Віктора Чайки”, - заявив він на останньому брифінгу для журналістів. Голова фракції “Наша Україна” в Рівнераді таку зміну позицій не вважає слабкістю, а розумінням думки мешканців міста.

Прикметно, що за словами депутата Рівнеради від БЮТ Анатолія Чугуєвця, подібного консенсусу між їх політичними силами-союзниками досягнули ще минулого тижня на засіданні комісії по врегулюванню питання щодо перейменування проспекту Миру на проспект Чайки. Тоді рішення депутатів фракцій БЮТ і НУ про відміну рішення сесії всі зустріли оплесками.

16.05.2008Юліана Тет



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2008p. 
На головну сторінку