Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №344 від 16.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Що новенького?

Що далі, то гірше

Продовжують засмучувати своїх уболівальників футболісти “Вереса”. У матчі чергового туру рівняни програли у селі Плиски місцевій команді “Єдність” - 0:1.

Гол у ворота Козіброди на самому початку другого тайму забив Василь Зінчук. Можливо, гості й мали шанс врятувати бодай очко, але одноклубників у меншості залишив Андрій Жук, який одержав червону картку.

Нагадаємо, що у грі першого кола на своєму полі “Верес” переміг “Єдність” з рахунком - 4:1.

Наступний матч рівняни проведуть шістнадцятого травня вдома проти тернопільської “Ниви”.

Досягли мети

Як і обіцяв наставник рівненської софтбольної команди “Західний вогонь” Володимир Судимак, його підопічні здобули п’яте підсумкове місце у чемпіонаті України серед жіночих команд вищої ліги.

Заключні два тури другого етапу чемпіонату (де визначалися володарі п’ятого-сьомого місць) проходив у Сімферополі із сьомого по дев’яте травня.

Спочатку рівнянки двічі переграли господарів змагань, сімферопольську команду “ТНУ” - 34:8 та 18:3.

Згодом дівчата із “Західного вогню” (наймолодша команда на турнірі) обмінялися перемогами із донецькою “Дончанкою” - 12:1 та 10:11.

У липні-серпні очікується участь наших дівчат в юніорському та молодіжному чемпіонатах Європи, що відбуватимуться у Німеччині та Італії відповідно, а у вересні-жовтні “Західний вогонь” побореться за Кубок України.

Третє місце - також результат

Бронзові медалі чемпіонату України серед команд другої ліги дісталися дівчатам рівненського клубу БК “Сузір’я”.

У заключних двох турах рівнянки спочатку поступилися столичному “КСЛІ” (який у підсумку посів друге місце) - 75:79, а потім перемогли чемпіонів, київський “ТІМ-СКУФ-КСЛІ” - 64:63.

Мотокрос відродили у Корці

Особистий кубок федерації мотоспорту України з мотокросу пройшов у Корці дев’ятого травня.

Участь у змаганнях взяли близько півсотні гонщиків із Рівного, Луцька, Житомира, Вінниці, Києва, Запоріжжя, Хмельницького, Чернівців, Івано-Франківська та інших міст України.

Перші місця вибороли: у класі мотоциклів 65 см3 - Дмитро Грималюк (м.Косів); у класі мотоциклів з об’ємом двигуна 125 см3 - Андрій Маханьков (Хмельницький); до 500 см3 - Юрій Джапаров (м.Запоріжжя) та Віктор Будрик (м.Хмельницький); у класі мотоциклів з коляскою з об’ємом двигуна до 1000 см3 переміг екіпаж зі Львова - Артур Глущенко та Аркадій Степанюк.

“ДУЕП” - незручний суперник

Двох поразок у черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд вищої ліги зазнав БК “Сарни”.

У рідних стінах підопічні Олега Краська нічого не змогли протиставити гостям із Дніпропетровська, клубу “ДУЕП” - 91:105 та 76:95.

У протистоянні першого кола також двічі перемогли дніпряни.

Наразі БК “Сарни”, маючи у своєму активі сорок очок, посідають п’ятнадцяту позицію у турнірній таблиці.

16.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 16.05.2008p. 
На головну сторінку