Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №345 від 22.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Конфлікт

АЗС загарбують землі

Звинувачення про порушення чинного законодавства при видачі технічної документації на земельні ділянки, що знаходяться на території смуг відводу автодоріг, пролунали на останньому засіданні постійної бюджетної комісії облради в бік головного управління земельних ресурсів облдержадміністрації. Начальник Служби автомобільних доріг в Рівненській області Анатолій Юхименко заявив, що видача таких документів відбувається без погодження Служби і окремі приватні власники автозаправок самовільно і незаконно займають землю, розраховану для потреб обслуговування доріг. Зокрема, він акцентує увагу на ділянках на території Самострілівської сільради Корецького району та Квасилівської, Грушвицької, Городищенської сільрад Рівненського району.

Натомість, на засіданні постійної комісії із земельних питань облради, начальник головного управління земельних ресурсів РОДА Микола ПОЛІЩУК назвав такі заяви безпідставними. “Я спеціально переглянув усю документацію по даних ділянках. На кожному дозволі стоїть підпис або колишнього заступника пана Юхименка Федора Жежука, або головного інженера Служби автомобільних доріг, - зауважив він. - Тому, я думаю, пан Юхименко повинен сам все вияснити зі своїми співробітниками”.

У цій конфліктній ситуації члени постійної комісії прийняли компромісне рішення: в подальшому відведення земельних ділянок для всіх суб’єктів дорожнього сервісу та АЗС за зверненням Служби погоджувати після висновків спеціальної комісії.

22.05.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 22.05.2008p. 
На головну сторінку