Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Гарантії

Левова частка вашого спокою - страхування у ВАТ “УСК “Дженералі Гарант”

Левова частка вашого спокою - страхування у ВАТ “УСК “Дженералі Гарант”

У сучасному суспільстві страхування автомобілів, майна та й людського життя стає все більш популярним. Нині це вже не іміджевий хід, а звичайна потреба. Тому серед різноманітних страхових компаній, що діють на території України, кожен шукає найбільші гарантії. Кому ж варто довірити свою безпеку та спокій? Тим, хто за довгі роки напрацював величезний досвід в галузі страхування, хто дає стовідсоткову гарантію на виконання всіх, узятих на себе, зобов’язань, хто, завдяки своєму професіоналізму, отримав довіру та повагу клієнтів - ВАТ “Українська страхова компанія “Дженералі Гарант”.

“Дженералі Гарант” - правонаступник відомої нам ще з 1992 року “Гарант-АВТО”. Нині компанія, представлена в 12 країнах Європи, має понад 50 окремих підрозділів по всій Україні, в тому числі і у Рівненській області. Рівненська філія “Дженералі Гарант” вже 15 років успішно співпрацює з мешканцями нашого краю. Відділення страхової компанії є в містах Рівне, Дубно, Костопіль. А в 2008 році заплановано відкрити ще й нові - у місті Сарнах та смт. Рокитне.

За словами директора Рівненської філії ВАТ “УСК “Дженералі Гарант” Івана ОЛЕКСЮКА, наразі компанія надає широкий спектр страхових послуг, має ліцензії на здійснення 17 видів добровільного та 10 видів обов’язкового страхування, передбачених українським законодавством. “Останнім часом ми особливу увагу приділяємо страхуванню майна, - розповідає пан Олексюк, - саме у цій сфері здійснюються значні грошові виплати. Наведу яскравий приклад: один із клієнтів ВАТ “УСК “Дженералі Гарант” застрахував своє майно влітку минулого року. Але під час переміщення товару на складі ненавмисне були пошкоджені стелажі. Через це частина з них втратила не тільки товарний вигляд, а й стала непридатною до використання. Отож, клієнту ми виплатили 240 тисяч гривень відшкодування”.

Якщо ж взяти підсумки роботи Рівненської філії за 2007 рік, то сума їх сягла одного мільйона гривень. Тоді як по Україні ВАТ “УСК “Дженералі Гарант” минулоріч відшкодувала близько 300 (!) мільйонів гривень. Значний відсоток серед виплат продовжують становити відшкодування по Зеленій карті. Крім того, розміри страхових виплат продовжують рости: до прикладу, за застрахований гусеничний трактор, що згорів, клієнт отримав біля 1,7 мільйона гривень.

Про широке коло страхових клієнтів Рівненської філії компанії свідчать й дані за останні чотири місяці цього року: близько 400 тисяч гривень виплачених відшкодувань. “І це, - зазначає Іван Олексюк, - знову доводить, що, завдяки професійному та індивідуальному підходу до кожного клієнта в наданні страхових послуг, а також оперативності при врегулюванні страхових випадків і здійсненні страхових виплат, ми можемо гарантувати спокійне і впевнене майбутнє нашим клієнтам”.

Адреси відділень ВАТ “УСК “Дженералі Гарант”:

м. Рівне, вул. Кіквідзе, 24, тел.: (0362) 26-68-69;

м. Дубно, вул. Грушевського, 117, тел.: (03656) 2-29-77;

м. Костопіль, вул. Рівненська, 107, територія АТП-15638, тел.: (03657) 2-11-39

29.05.2008Петро КУЗЬМУК



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2008p. 
На головну сторінку