Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пияцтву – бій

Допився до Корця та образив суддю

Допився до Корця та образив суддю

П’яний поляк ледь стояв на ногах

На автодорозі Київ-Чоп минулого вівторка працівники ДАІ Рівненської області поблизу Корця зупинили вантажівку “Сканія”, котрою керував громадянин Польщі Гельмут Троян, який перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Державтоінспектор Олександр Соловей під час перевірки документів помітив, що водій знаходиться у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поляк навіть на міг зрозуміти, у якій країні знаходиться.

Факт алкогольного сп’яніння підтвердили і медики Корецької районної лікарні. На порушника працівники ДАІ склали адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП, після чого відвезли чоловіка до Корецького районного суду для вирішення адміністративних матеріалів.

Приїхавши в суд, поляк вів себе досить неадекватно. У голови суду попросив цигарку, щоб покурити. За таку поведінку та неповагу до суду суддя переніс розгляд справи на наступний день, коли чоловік витверезиться.

Швидше за все, поляка за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння чекає лише штраф. Втім, завдяки пильності працівників Державтоінспекції вдалося запобігти, можливо, ще одній страшній аварії на дорозі, яка могла статися у будь-який момент.

29.05.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2008p. 
На головну сторінку