Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Верес” відправив “Княжу” до першої ліги

На одинадцяту сходинку турнірної таблиці опустився “Верес” після чергової мінімальної поразки - 0:1 - від лідера змагань, “Княжої”. Після звітної перемоги суперник рівнян оформив собі путівку до першої ліги чемпіонату України.

“Княжа” (Щасливе) - “Верес” (Рівне) - 1:0 (1:0)

Судді: А.Бакланов, М.Зайцев, В.Жарий.

Щасливе: Байрашевський - Гайовий, Налигач, Жданов, Сахно, Курневич, Лупашко, Шимко (Рубан, 63), Литовчак (Мостовий, 67), Мандзюк, Малик (Курилко, 60).

Тренер: Віталій Левченко.

Рівне: Козіброда - Коломієць, Шевчук, Жук, Герус, Назаренко (Шатковський, 81), Вол.Ткачук, Федорчук, Котюк, Любар, Лозян (Онищук, 74).

Тренер: Віталій Шевчук.

Гол: Малик (13).

Попередження: Малик (32).

Після того, як господарі забили швидкий гол у ворота “Вереса”, над стадіоном у Щасливому “запахло” розгромом. Надто вже нерівними були сили суперників.

“Княжичі”, граючи легко й розкуто, безперервно штурмували чужі володіння, змушуючи Козіброду працювати на межі можливостей.

Команда з Рівного боролася самовіддано і насправді з усіх сил. Проте швидше господарі могли забити ще кілька голів, аніж гравці “Вереса” зрівняти рахунок.

На вогневому рубежі “Княжої” побували майже всі польові виконавці, та жодному з них так і не поталанило бодай подвоїти результат. Вище від будь-яких похвал зіграв на останньому рубежі голкіпер рівнян. А вже в тих випадках, коли й страж воріт гостей був безпорадним - шлях м’ячеві у ворота перепиняли стійки. В одному з епізодів Мандзюк, примудрився не влучити в порожні ворота вже після того, як обвів Козіброду.

Вигравши, хай і мінімально звітний матч, амбітна команда зі Щасливого, із урахуванням технічної перемоги над “Нафтовиком” у наступному турі, стала недосяжною для конкурентів і з третьої спроби таки завоювала заповітну перепустку до першої національної футбольної ліги.

“Верес” же продовжує переживати тривалу кризу, яка затягнулася на десятиліття.

Наступний матч наша команда зіграє 30 травня вдома проти клубу “Рось” (Біла Церква).

29.05.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 29.05.2008p. 
На головну сторінку