Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Липень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Серпень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31


Надія захистить усіх, хто звернеться і хто в Бога вірить! Тел.:(095) 92-61-876, (096) 67-38-505

¤ Посмакуємо!

Ласощі з кавою

Ласощі з кавою

Десерт “Кавовий аромат” 100 г морозива, 2 ст. л. лимонного сиропу, 1 ст. л. кавового лікеру, 100 мл чорної міцної кави. Змішайте сироп з лікером і кавою. У креманки викладіть кульки морозива, полийте їх приготовленою сумішшю, прикрасьте збитими вершками і зернами кави.

Десерт із шоколадом

4 яєчні жовтки, 8 ст. л. цукру, 160 г холодної кави, 250 г жирних вершків, 100 г темного шоколаду, 1 ст. л. масла.

Яєчні жовтки збийте з половиною норми цукру в густу кремоподібну масу, потім помістіть її на теплу водяну баню, поступово влийте каву і збийте - до пишної піни. Підготовлений крем охолодіть, постійно його помішуючи. Вершки збийте з цукром, що залишився, змішайте з кремом і розкладіть у десертні вазочки. Шоколад разом із маслом розтопіть на водяній бані, полийте охолоджений десерт і дайте йому загуснути.

Кекс кавовий

1,5 склянки пшеничного борошна, 1 ч. л. розпушувача для тіста, 185 г масла або маргарину, 1,5 склянки цукру, 3 яйця, 1 склянка сметани, 65 г йогурту, 50 г січених горіхів, 1 склянка чорної міцної кави, 2 ст. л. коньяку, збиті вершки і шоколад - для прикраси.

Масло збийте з 1,5 склянки цукру - до пишної піни. Додайте жовтки, збийте, почергово додайте сметану, йогурт і горіхи, всипте борошно з розпушувачем і швидко перемішайте. Обережно додайте збиті в стійку піну білки. Викладіть тісто в змащену маслом і посипану борошном форму. Випікайте 35-40 хвилин при 180 °С. Перевірте готовність виробу дерев’яною паличкою. Потримайте кекс у формі близько 5 хвилин, потім дістаньте й охолодіть. Для сиропу змішайте каву, півсклянки цукру, коньяк і варіть до розчинення цукру. Охолодіть. Кекс проткніть у декількох місцях дерев’яною паличкою і просочіть сиропом. Прикрасьте вершками і шоколадом.

Італійський торт

250 г меленого мигдалю, 150 г цукрової пудри для тіста і 2 ст. л. пудри для крему, 2 яєчні білки, 150 г напівгіркого тертого шоколаду, 200 г масла, 3 яйця, 200 г завареної охолодженої кави, 40 г коньяку, 2 ст. л. лікеру “Амаретто”, 4 ст. л. мигдалевих пластівців.

Для тіста мелений мигдаль змішайте з цукровою пудрою і збитими до стійкої піни білками. Розділіть тісто на три частини, кожну розкачайте між двома шарами харчової плівки в корж діаметром 24 см. Випікайте на вистеленому пергаментом листі близько 15 хвилин при 150° С. Змішайте лікер з коньяком і кавою, збризкайте коржі. Для крему яєчні жовтки збийте з маслом і цукровою пудрою до однорідної консистенції. Яєчні білки збийте до стійкої піни і додайте до крему. Змастіть коржі кремом, посипте шоколадом, викладіть один на одного. Поставте торт у холодильник на 4 години. Перед подаванням посипте мигдалевими пластівцями.

29.05.2008


Переглядів: 674

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 822 від 10.08.2017p.
¤ 
Як ідеально розрахувати час варіння яєць

Як ідеально розрахувати час варіння яєць

У приготуванні яєць більшість з нас вважає себе експертами, адже немає нічого простішого, ніж зварити їх круто або у мішечок....

¤ 
Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород

Три золота, два срібла та три бронзи вибороли дзюдоїсти Рівненщини у складі національної збірної на чемпіонаті Європи з дзюдо серед спортсменів з вадами зору....

¤ 
Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів

Кавуни – це улюблені літні ласощі як дітей, так і дорослих. Тому, дочекавшись сезону кавунів, насолоджуйтеся якомога більше ними, адже, як усім відомо, ця ягода не лише смачна, а й корисна....

¤ Лідер ринку
РДБК: Впевненість у майбутньому

РДБК: Впевненість у майбутньому

Віталій РОМАНЮК: «Будівництво в усі часи було та залишається не тільки практичною необхідністю, а й високим мистецтвом»

ТДВ «Рівненський домобудівний комбінат» успішно реалізує свої вироби не тільки в Рівному - майже 80% продукції поставляється на будівельні об’єкти в Києві, Львові та Стрию, а також в Івано-Франківську...

¤ 
Поліцейські вилучили патрони та пістолет

Поліцейські вилучили патрони та пістолет

У ході оперативно-профілактичних заходів «Зброя та вибухівка» правоохоронці вилучили 78 патронів різного калібру та саморобний пістолет....

¤ 
«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

«Купила» мішок борошна за 12000 гривень

Під приводом купівлі борошна за дешевшою ціною троє невідомих осіб зуміли поцупити у жительки села Зоря 12 тисяч 100 гривень. Зловмисників, які пересувались на автомобілі, розшукує поліція....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (19091)
2. Розклад руху автобусів [253] (17736)
3. Моє місто - найкраще [427] (13637)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (9331)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (9280)
6. Догляньте мене до смерті [278] (8875)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (8796)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (7797)
9. Душ для всіх [432] (6866)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (6775)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (6523)
12. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (6344)
13. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (6335)
14. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (6307)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (6276)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Кавуни: м’якоть – для нирок, шкірка – для печінки, насіння – від глистів (263)
2. Обережно – змії! (258)
3. Як ідеально розрахувати час варіння яєць (256)
4. Діти з Рівненщини відпочивають у Європі (255)
5. За самовільне спалювання сухої трави та сміття - штраф (255)
6. СУ-39 відродилося, наче Фенікс, працює, живе та модернізується (254)
7. Після проведеного капітального ремонту вийшов на лінію черговий тролейбус «Škoda 14Tr» №142 (250)
8. Де розмістити інформацію про компанію? (249)
9. З Одеси – без медалей (249)
10. Фото на керамике (248)
11. Карткові «кидки» (247)
12. П’ята пора року (247)
13. РДБК: Впевненість у майбутньому (247)
14. Рівненські дзюдоїсти вибороли на чемпіонаті Європи 8 нагород (246)
15. Сік дині нерви заспокоїть і глистів вижене (244)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс