Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №346 від 29.05.2008p.
Передплатні індекси:
23429 (на 1-6 місяців)
08903 (на рік).
Тел. +38(0362) 62-31-31
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"

А що Ви скажете? Блог


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"


  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Вересень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Жовтень 2017p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31


¤ Посмакуємо!

Ласощі з кавою

Ласощі з кавою

Десерт “Кавовий аромат” 100 г морозива, 2 ст. л. лимонного сиропу, 1 ст. л. кавового лікеру, 100 мл чорної міцної кави. Змішайте сироп з лікером і кавою. У креманки викладіть кульки морозива, полийте їх приготовленою сумішшю, прикрасьте збитими вершками і зернами кави.

Десерт із шоколадом

4 яєчні жовтки, 8 ст. л. цукру, 160 г холодної кави, 250 г жирних вершків, 100 г темного шоколаду, 1 ст. л. масла.

Яєчні жовтки збийте з половиною норми цукру в густу кремоподібну масу, потім помістіть її на теплу водяну баню, поступово влийте каву і збийте - до пишної піни. Підготовлений крем охолодіть, постійно його помішуючи. Вершки збийте з цукром, що залишився, змішайте з кремом і розкладіть у десертні вазочки. Шоколад разом із маслом розтопіть на водяній бані, полийте охолоджений десерт і дайте йому загуснути.

Кекс кавовий

1,5 склянки пшеничного борошна, 1 ч. л. розпушувача для тіста, 185 г масла або маргарину, 1,5 склянки цукру, 3 яйця, 1 склянка сметани, 65 г йогурту, 50 г січених горіхів, 1 склянка чорної міцної кави, 2 ст. л. коньяку, збиті вершки і шоколад - для прикраси.

Масло збийте з 1,5 склянки цукру - до пишної піни. Додайте жовтки, збийте, почергово додайте сметану, йогурт і горіхи, всипте борошно з розпушувачем і швидко перемішайте. Обережно додайте збиті в стійку піну білки. Викладіть тісто в змащену маслом і посипану борошном форму. Випікайте 35-40 хвилин при 180 °С. Перевірте готовність виробу дерев’яною паличкою. Потримайте кекс у формі близько 5 хвилин, потім дістаньте й охолодіть. Для сиропу змішайте каву, півсклянки цукру, коньяк і варіть до розчинення цукру. Охолодіть. Кекс проткніть у декількох місцях дерев’яною паличкою і просочіть сиропом. Прикрасьте вершками і шоколадом.

Італійський торт

250 г меленого мигдалю, 150 г цукрової пудри для тіста і 2 ст. л. пудри для крему, 2 яєчні білки, 150 г напівгіркого тертого шоколаду, 200 г масла, 3 яйця, 200 г завареної охолодженої кави, 40 г коньяку, 2 ст. л. лікеру “Амаретто”, 4 ст. л. мигдалевих пластівців.

Для тіста мелений мигдаль змішайте з цукровою пудрою і збитими до стійкої піни білками. Розділіть тісто на три частини, кожну розкачайте між двома шарами харчової плівки в корж діаметром 24 см. Випікайте на вистеленому пергаментом листі близько 15 хвилин при 150° С. Змішайте лікер з коньяком і кавою, збризкайте коржі. Для крему яєчні жовтки збийте з маслом і цукровою пудрою до однорідної консистенції. Яєчні білки збийте до стійкої піни і додайте до крему. Змастіть коржі кремом, посипте шоколадом, викладіть один на одного. Поставте торт у холодильник на 4 години. Перед подаванням посипте мигдалевими пластівцями.

29.05.2008


Переглядів: 704

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 831 від 12.10.2017p.
¤ 
На Рівненщині змагалися спідвеїсти з шести країн світу

На Рівненщині змагалися спідвеїсти з шести країн світу

Рівненщина приймала гонщиків з шести країн світу – України, Аргентини, Польщі, Чехії, Латвії та Словаччини....

¤ 
Контрольний матч:

Контрольний матч:

«Верес» - «Карпати» - 2:0

«Верес» знову обіграв «Карпати». У Винниках у контрольному матчі рівняни забили супернику два м`ячі, на які львів`яни відповісти не зуміли. Обидва рази за «Верес» відзначився Євген Морозенко. А Юрій В...

¤ Особливий погляд
Під контролем чиновників, депутатів та криміналітету

Під контролем чиновників, депутатів та криміналітету

триває хаотичне пограбування унікальних покладів бурштину та варварське знищення довкілля Полісся

«Бурштинова лихоманка», що охопила Рівненщину, Житомирщину та Волинь, де зосереджені основні поклади цього каменю, притягує охочих до наживи з усієї країни. Одні влаштовують паломництво до нелегальних...

¤ 

Загинуло чотири корови внаслідок ДТП

Близько сьомої години ранку восьмого вересня, поблизу села Вельбівно водій мікроавтобуса здійснив наїзд на корів....

¤ 
У листопаді запрацює деревообробне підприємство «Українські лісопильні»

У листопаді запрацює деревообробне підприємство «Українські лісопильні»

Завершуються роботи по впровадженню найпотужнішого інвестиційного проекту – будівництва деревообробного заводу ТОВ «Українські лісопильні» з виробництва пиломатеріалів....

¤ 
Запрацював енергоблок РАЕС, який двічі відключався

Запрацював енергоблок РАЕС, який двічі відключався

10 жовтня о 09:02 енергоблок №3 (ВВЕР-1000) Рівненської АЕС вже підключили до енергомережі. Зараз він набирає потужність, а отже на станції працюють усі чотири енергоблоки, пише Північ-інфо....






Найпопулярніші 15 статей:

1. Розклад руху приміських та пасажирських потягів [242] (21184)
2. Розклад руху автобусів [253] (19321)
3. Моє місто - найкраще [427] (15572)
4. Яйце-райце, в чому твоя сила? [257] (10901)
5. Скрегіт зубами посеред ночі [312] (10681)
6. Догляньте мене до смерті [278] (10609)
7. Коли розпочинати садити городину [599] (10264)
8. Не я б’ю, верба б’є За тиждень - Великдень! [235] (8902)
9. Душ для всіх [432] (8035)
10. Приваблюють і відлякують привиди Тараканівського форту [419] (7957)
11. Кульова блискавка: феномен, який не розгадано [462] (7659)
12. ПАТ “Волинь- Цемент”: [505] (7504)
13. За кордон можна вивезти не більше 50 тисяч доларів! - [205] (7462)
14. Тахінна халва зміцнює кістки та зуби [390] (7462)
15. “Тартак” закликав не бути байдужими [205] (7456)

ТОП-15 свіжого номера:

1. Готуємо карпатську гуслянку (175)
2. Рівняни вибороли бронзу на Всеукраїнському фестивалі «Здорова молодь – здорова нація» (164)
3. Дари осені для жіночої краси (161)
4. Гарбузові цукати – смачна альтернатива цукеркам (161)
5. Найкорисніші чаї осені (160)
6. На Поліссі на людей нападають скажені тварини (158)
7. В Дубровицькому районі відбувся черговий етап «Розминки від чемпіона» (157)
8. Як легко заточити ножиці (157)
9. Сарненський район нагородили спортивними відзнаками (156)
10. Мотоцикліст впав у канаву і загинув (151)
11. Запрацював енергоблок РАЕС, який двічі відключався (148)
12. На Рівненщині змагалися спідвеїсти з шести країн світу (147)
13. Під контролем чиновників, депутатів та криміналітету (145)
14. Наші пенсії жебрацькі… (144)
15. У листопаді запрацює деревообробне підприємство «Українські лісопильні» (144)





 Партнери 
 
Рекламная газета "Об`ява" Перший інформаційний канал Украина онлайн
Google+
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | Експорт | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Разсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2015 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(0362) 62-31-31. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(0362) 62-31-31

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Об'ява
Pika.rv.ua
IРА Ракурс