Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №347 від 05.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#КВН по-рівненськи

Краща команда за версією Рівненської міської “Юніор-ліги КВН” - “П’ятниця 13”

“Аварія” вартістю в три тисячі

22 травня в МПК “Текстильник” відбувся фінал Рівненської ліги, в якому брали участь команди “Бомба” (Млинів), “Аварія” (Рівне), “Фававу” (Рівне), “Людовік XIV” (Кіровоград).

Гра була цікавою і напруженою, адже команди змагалися не лише за кубок. На кону стояв приз - три тисячі гривень (номіналом по одній гривні), команди змагалися у п’яти конкурсах, дарували журі та глядачам веселі жарти та посмішки. Після підбиття підсумків кубок і три тисячі гривень дісталися “Аварії”, не відставали від них “Фававу”, команда “Людовік XIV” поїхала у Кіровоград з “бронзою”, а “Бомба” з Млинова виборола 4 місце.

15 травня було визначено і кращу команду за версією Рівненської міської “Юніор-ліги КВН”. За титул чемпіона та путівку до обласного чемпіонату змагалися “П’ятниця 13”, “АbZaЦ”, “Бразильські пінгвіни” та “Впала клямка”. За підсумками чотирьох конкурсів найкращими одноголосно було визнано “П’ятницю”, другими - “Впала клямка”, фінішували третіми “пінгвіни” і “абзацівці” показали четвертий результат.

Потрібно також відзначити й інші успіхи рівненських КВНщиків.

Так, вищеназвана “Аварія”, окрім другого поспіль чемпіонства в Рівненській лізі, в цьому сезоні гратиме у фіналі Чемпіонату Асоціації КВН України, в Першій Українській лізі та Слобожанській лізі (дві останні є офіційними лігами АМІК на Україні), команди “АbZaЦ”, “Факультет Ю УРК” та “НОРМА” продовжують сезон у Галицькій лізі. Потужні колективи “Бомба” та “Фа-Ва-Ву” також змагаються у всіх можливих чемпіонатах.

Одним словом, Рівне цілком реально може претендувати на звання одного з всеукраїнських КВН-центрів. Наступного разу веселі та кмітливі будуть радувати глядачів вже у вересні, коли відбудеться розіграш СуперКубка області, за участю чемпіонів міської ліги та обласного чемпіонату.

Запрошуємо всіх любителів жартів та дотепів.

05.06.2008Юлія ТИМОЩУК, студентка РДГУ



Рівне-Ракурс №10 від 05.06.2008p. 
На головну сторінку