Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №216 від 01.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Такі новини

УНП має намір здобути більшість у місцевих радах

Рівненська обласна організація УНП планує здобути на виборах до місцевих рад більшість місць, тобто 50 відсотків плюс 1 голос.

Таке завдання своїм однопартійцям поставив під час обласної партійної конференції УНП 19 листопада голова Рівненської ОДА Василь Червоній.

Під час конференції він висловився за створення Українського народного виборчого блоку Юрія Костенка, який міг би об'єднати всіх патріотів.

Під час обласної конференції УНП була підписана угода про співпрацю на виборах між РОО УНП та Рівненською обласною асоціацією фермерів та приватних землевласників України.

Крім цього, УНП є ініціатором створення «Народної коаліції» політичних сил, що виборювали перемогу Віктора Ющенка на виборах 2004 року. До коаліції вже увійшло 18 політичних партій та 14 громадських організацій. Не приєдналися до неї лише РОО НСНУ та СПУ.

Мешканці області допомагають СПУ формувати партійні списки

Рівненський обком СПУ вже отримав кілька тисяч пропозицій від мешканців області у відповідь на прохання обкому допомогти у формуванні партійних списків до місцевих рад різних рівнів, оприлюднене декілька тижнів тому. Про це під час прес-конференції повідомив перший секретар обкому СПУ Леонтій Самчук.

Як зазначив Леонтій Самчук, РОО СПУ мала своїх кандидатів для входження до партійних списків, однак для об'єктивності соціалісти вирішили дізнатися думку мешканців районів з цього приводу. Запропоновані люди - не обов'язково члени СПУ, головна вимога, щоб вони підтримували ідею розбудови демократичного соціалізму, наголосив Леонтій Самчук.

01.12.2005ПРЕС-ТАЙМ



Рівне-Ракурс №10 від 01.12.2005p. 
На головну сторінку