Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №348 від 12.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

І знову вистраждана нічия

І знову вистраждана нічия

У черговому турі чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги “Верес” зустрічався із “Карпатами-2”. Як і в минулому поєдинку проти “Росі”, гра завершилася із рахунком - 1:1, і знову рівняни врятувалися на останніх секундах зустрічі.

“Карпати-2” - “Верес” - 1:1 (1:0)

Арбітри: Г. Махно, Б. Бучинський, Т. Солончак.

Голи: Омельченко (18) - Володимир Ткачук (90+2, з пенальті).

Попередження: Дячук-Ставицький (75), Левчук (90+1), Чоба (89) - Шевчук (7), Бєлобровський (71), Морозенко (84).

Гра з “Карпатами” знову не принесла вболівальникам “Вереса” жодних позитивних емоцій. Команда знову виглядала невпевнено і врятувалася від поразки лише на останніх секундах матчу.

Проте для рівнян і дві гри без поразок - це вже певне досягнення. Хвилює інше. Вже після першого поєдинку оновленого “Вереса” під керівництвом нового тренера знайшлося достатньо противників подібного об’єднання клубів. Шанувальники старої-доброї, хоч і граючої через пень-колоду, команди, побоюються, що по завершенні сезону від “Вереса” залишиться лише назва (та й це ще не факт). Гравці ж, що не підійдуть Миколі Філіну, особливо ветерани, змушені будуть шукати інше місце роботи.

Якщо вірити інтернет-сайту уболівальників рівненської команди, фанати “Вереса” обурені позицією стороннього спостерігача з боку президента клубу Святослава Власюка. Адже він неодноразово заявляв, що ніколи не віддасть “вересівців” на поталу амбіцій новопризначеного головного тренера. Якщо зважити на те, що ФК “Верес” у спілку з ФК “Штурм” вкладає свій бренд і, по суті, єдиний в області стадіон “Авангард”, придатний для ігор на рівні професійних команд, то існують всі підстави для рівноправного партнерства. За логікою речей, мало б відбутися зважене злиття клубів, а не підміна “Вереса” “Штурмом”.

До завершення чемпіонату завершилося зіграти ще два тури. У найближчому з них, тринадцятого червня, “Верес” вдома зіграє проти “Енергії”.

12.06.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 12.06.2008p. 
На головну сторінку