Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №349 від 19.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Розшукується вбивця

Поблизу села Колодяжне Березнівського району автівка збила 71-річного пішохода. Чоловік від отриманих травм загинув на місці пригоди, а водій автомобіля зник у невідомому напрямку. Наразі його розшукують працівники ДАІ.

Смертоносні тварини

Минулої п’ятниці смерть відразу двох чоловік була пов’язана з кіньми. В с.Вілія Острозького району 65-річний місцевий житель Микола впав з коня і отримав смертельні травми. А в Тайкурах Рівненського району загинув 52-річний Микола, якого вдарив кінь.

Дитину привалило плитою

Нещодавно в Рівному загинув 2-річний Артем. На нього перекинулася тачка, завантажена залізобетонною плитою. Малюк отримав смертельну травму (ушкодження грудної клітини).

Отруїлась клофеліном

Днями до реанімаційного відділення Острозької центральної районної лікарні доставили однорічну Вікторію, жительку с.Іляшівка. Дівчинка отруїлася таблетками клофеліну. Стан дитини важкий.

У хлопців вибухнув порох

Нещодавно 17-річні Павло та Андрій з Дубна отримали опіки від вибуху мисливського пороху. Юнаків госпіталізували з термічними опіками ніг у Дубенську центральну міську лікарню в задовільному стані.

“Карманники”

на дошці пошани

Новий метод боротьби з кишеньковими злодіями вигадали рівненські правоохоронці. Відпер фотографії найбільш активних із них будуть розклеєні в міському громадському транспорті.

Троє впали з будинку

За два дні відразу троє чоловіків впали з висоти: 25-річний житель Костополя Роман впав з даху дев’ятиповерхівки за місцем проживання, 33-річний мешканець Кузнецовська Володимир - з даху п’ятиповерхівки, а 40-річний рівнянин Володимир - з балкона своєї квартири на третьому поверсі. Усі троє отримали травми, несумісні з життям.

19.06.2008За матеріалами прес-служби управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Рівненської ОДА, прес-служби ГУ МНС у Рівненській області



Рівне-Ракурс №10 від 19.06.2008p. 
На головну сторінку