Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №350 від 26.06.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Позиція

Руслан Мальований: “Я проти кулуарних домовленостей”

Руслан Мальований: “Я проти кулуарних домовленостей”

Крісло секретаря Рівнеради стало розмінною монетою в політичній грі

Уже п’ятий місяць у Рівному немає міського голови. Через невизначену ситуацію з виборами, породжену бездіяльністю українського парламенту, в місті, на думку голови Рівненської облдержадміністрації Віктора Матчука, починає набирати обертів певна політична і, відповідно, економічна нестабільність - адже рівненські політики і посадовці з кожним днем усе менше думають про долю самого міста.

Коментуючи останні заяви секретаря міської ради Юрія Торгуна, Руслан МАЛЬОВАНИЙ, депутат Рівненської міської ради від БЮТ, голова постійної комісії з питань архітектури, будівництва і землевпорядкування, констатував:

- Сьогодні кулуарні політичні домовленості, що мають на меті обрання секрета-

рем Рівнеради представника Партії регіонів, яка через незначну підтримку громадянами міста представлена в раді невеликою фракцією, внаслідок чого її висуванець не зможе здобути достатню підтримку депутатів міськради, переросли у “жарти” Юрія Івановича. Можна було б сміятися, якби не хотілося плакати. Ситуація, що складається в усіх сферах життя Рівного, є прямим наслідком неузгодженості у діях міської влади, яка продовжує поглиблюватися через відсутність у місті стабільного і прогнозованого керівництва та затягування Верховною Радою призначення виборів міського голови.

Необхідно, аби депутати Верховної Ради прийняли постанову про призначення в Рівному виборів міського голови до того, як народні обранці підуть на канікули. Якщо вони цього не зроблять зараз, вибори мера міста можуть відбутися на Новий рік. А чи потрібен рівнянам такий новорічний подарунок? Що стосується крісла секретаря Рівнеради, то його повинна обіймати гідна людина, яка матиме підтримку усіх депутатів міськради та користуватиметься повагою населення міста.

26.06.2008Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 26.06.2008p. 
На головну сторінку