Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №351 від 03.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Варіант

Губанов виганяє Червонія на вулицю?

Губанов виганяє Червонія на вулицю?

Питання створення у Рівному єдиного молодіжного центру тривалий час обговорюється у кулуарах. Проте якщо донедавна ніхто не міг сказати, чи можливо об’єднати усі молодіжні громадські організації в одній будівлі, сьогодні у молоді, здається, з’явилася нагода вибирати.

- Міській владі час подбати про надання більшого приміщення або подумати про будівництво нового центру, - зазначив керівник підліткового клубу “Молодіжний центр” Зураб КАНТАРІЯ. - Не варто стримувати розвиток молодіжного середовища. Тим більше, що Рівненський молодіжний центр - єдиний в Україні.

Будемо сподіватися, що не задля піару питання, яке тривалий час висіло у повітрі, знайшло свій розвиток. Пропозицій було декілька. Керівник фракції “Партії регіонів” у Рівнераді Олексій ГУБАНОВ зауважив, що найкращим місцем для молоді стала б будівля “Народного дому” на вулиці С.Петлюри, 1. Тим більше, що це єдине приміщення, яке й досі залишається у комунальній власності.

Другий поверх магазину “Обнова”, на вул.Поштова, 2, саме там, де знаходяться комерційні відділи, запропонував віддати під Молодіжний центр голова комісії з питань архітектури, будівництва і землевпорядкування, депутат Рівнеради від фракції БЮТ Руслан Мальований.

Заступник міського голови Світлана Богатирчук-Кривко не була настільки радикальною і запропонувала розміститися у будь-якій школі, адже програма навчання розрахована лише на півдня, в інший час приміщення, зазвичай, порожні.

Стосовно будівництва приміщення для центру, то міська влада готова знайти та виділити для цього земельну ділянку. Депутат Рівнеради Віталій Шабунін зауважив, що, можливо, під це вдасться залучити кошти міжнародних фондів.

03.07.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2008p. 
На головну сторінку