Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №351 від 03.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Перспектива

Місту потрібна сцена

Продовжується боротьба рівненської молоді за сцену. За словами голови бюджетної комісії Рівнеради Сергія ПАЛАДІЙЧУКА, він особисто був проти її придбання. Мотивація доволі проста - чи окупиться сцена і за скільки часу. Наразі невідомо, скільки щорічно у Рівному відбуватиметься заходів, для яких потрібно її використовувати. А оскільки оренда сцени обходиться в середньому 15 тисяч гривень за один раз, скільки заходів потрібно провести, щоб це стало економічно вигідно?! Крім цього, потрібні ще працівники, які її будуть обслуговувати.

Але той же Паладійчук не відкидає можливість зміни своєї думки. Для цього потрібно лише економічно аргументувати прохання та звернутися з документами до бюджетної комісії. “Але я не гарантую, що все буде виконане”, - зауважив Сергій Паладійчук.

Сьогодні достеменно відомо, що на остаточну реконструкцію стадіону “Авангард” влада виділила ще 2 мільйони гривень і мова йде про збільшення фінансування на молодь, спорт і культуру. Проте, зауважують чиновники, хоча гроші виділяють на соціальну сферу, з року в рік вони йдуть на погашення заборгованості із зарплати та електроенергії.

Порушували питання будівництва і нового “Аквапарку” та передачі його у комунальну власність міста. Проте, на думку чиновників, це для міста не реально. Міська рада не може утримувати на балансі такий комплекс. Єдине, чим може допомогти - посприяти у будівництві.

Обговорювалося й спорудження молодіжних закладів відпочинку, як таких. Однак, знову ж таки, влада звертала увагу громадськості на пасивність молодих людей. А оскільки незабаром планується перегляд фінансування галузей через перевиконання міського бюджету, вона має проявляти активність.

03.07.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2008p. 
На головну сторінку