Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №351 від 03.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Репліка

Мовчання Данильчука врятувало Торгуна,

або Політичне запаморочення секретаря Рівнеради

Ніщо не викликає в людей такого презирства до успіху, як думка про те, якою ціною він досягається. Нинішній секретар Рівнеради Юрій Торгун готується до перемоги на виборах міського голови ціною здачі крісла.

Причому пан Торгун назвав своїм бажаним наступником голову фракції Партії регіонів у Рівнераді Олексія Губанова. Однак уже наступного дня секретар міської ради спростував інформацію, яку він озвучив у вузькому колі на погоджувальній раді керівників фракцій. Але слово - не горобець...

Політична неохайність пана Торгуна викликала бурхливу реакцію у фракції БЮТ, яка не сприйняла пропозицію Юрія Івановича здати владу у “безголовому” місті “регіоналам”. Тим паче, коли стало ясно, що рішення Верховної Ради про призначення виборів міського голови до початку “парламентських канікул” годі чекати. Позиція бютівців оприлюднена в заяві прес-служби РОО ПП “Батьківщина” під назвою “Вибори - взимку, Торгуна - у відставку”.

Судячи з цього документа, фракція БЮТ готова реально допомогти Юрію Торгуну попрощатися із кріслом секретаря Рівнеради, якщо він сам цього не зробить, що не на жарт перелякало Юрія Івановича. Він настільки знервувався, що відірвав від нагальних справ у Києві голову обласної ради пана Данильчука, сподіваючись, що Олександр Юрійович застереже однопартійців від необачного кроку. Хтозна, можливо і справді мовчазна присутність шановного голови, якого депутати вперше побачили на сесії, врятувала пана Торгуна. А чи надовго?.. А, може, вихід у тому, що, як показує історія, всі секретарі Рівнеради, врешті-решт, опиняються у БЮТі.

Можна спрогнозувати: відтепер народні обранці постійно бачитимуть у президії на пленарних засіданнях Рівнеради Торгуна та Данильчука.

03.07.2008С.П.ОСТЕРІГАЧ



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2008p. 
На головну сторінку