Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №200 від 11.08.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Побили біля “Ями”

Минулої суботи близько одинадцятої години вечора біля рівненського рок-клубу “Яма” виникла бійка. Жертвою став 17-річний рокер, на якого з кулаками накинулися підлітки і добряче побили. Через кілька хвилин до клубу приїхала “швидка” і забрала бідолашного з перебитою щелепою та величезними гематомами під очима.

Дружина була

не в гуморі

Нещодавно в сім’ї Р., яка проживає по вулиці Вербицького в Рівному, виник конфлікт, який закінчився госпіталізацією глави сімейства. Чоловік прийшов напідпитку й почав словесно “діставати” дружину. Та не витримала і, схопивши кухонний ніж, перерізала коханому губу. Напевно, щоб менше говорив.

Кислота залила

обидва ока

Треба ж такому статися: минулого тижня чоловік лагодив своє авто на стоянці неподалік ринку “Дикого”, проте зненацька, через раптовий вибух акумулятора, на нього струменем полилася акумуляторна кислота. 50-річного чоловіка миттю відправили в обласну лікарню з опіками очей. Тепер лікарі борються за те, щоб злий фатум не позбавив людину зору.

З озера витягали колективно

Минулих вихідних у гідропарк до “Лебединки” пішли відпочивати підлітки. Випили чарку-другу і одному з них схотілося викупатися в озері. 16-річний юнак пірнув у воду, але несподівано почав кричати “рятуйте” й пішов на дно. Друзі миттю зреагували: побігли до озера, витягли його з води та викликали “швидку”. Життя товариша було врятоване.

Впала в льох

42-річна Ганна Р., яка проживає на вулиці Млинівській обласного центру, пішла заносити у льох консервацію. Та на біду спіткнулася на східцях й полетіла донизу. Впавши, жінка не могла поворухнутися. З переломом ступні її доставили в лікарню.

Ховайте пігулки

від малюків

Тато 2-річної доньки вийшов на кілька хвилин на кухню. Цього часу дитині вистачило, щоб дістати з полички таблетки глібенкламіду й з’їсти майже цілу упаковку. Медики, промивши дівчинці шлунок, врятували їй життя.

Всі проти одного

Нещодавно в нічну пору на вулиці Шухевича обласного центру постраждав 19-річний хлопець. Будучи “під шафе”, він спокійно повертався з вечірки додому, проте несподівано на нього налетіло десятеро молодиків. Вони збили хлопця з ніг і сильно його побили. Їхня мотивація поки що невідома, а постраждалий з побитими грудною кліткою та головою знаходиться в лікарні.

Недооцінив жінку

Кілька днів тому близько десятої години вечора невідомий накинувся на 34-річну рівнянку, яка йшла по вулиці Чорновола, і збив її з ніг. Чоловік намагався відібрати у жінки сумку, проте рівнянка виявилася не з полохливих. Вивернувшись із рук грабіжника, вона кілька разів ударила його сумкою по голові, після чого він утік. Утім, ця історія має невтішний кінець: внаслідок падіння жінка отримала перелом кістки стегна.

11.08.2005За повідомленням служби “03” підготувала Ольга ДОЛЯ



Рівне-Ракурс №10 від 11.08.2005p. 
На головну сторінку