Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №351 від 03.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Контрактник вбив за три кілометри від дому

20 червня о сьомій ранку на вулиці села люди знайшли труп 24-річного місцевого мешканця Михайла. Про це у райвідділ міліції повідомив голова однієї із сільських рад Березнівського району.

За висновком міжрайонного судмедексперта, смерть потерпілого настала внаслідок гострої серцево-судинної недостатності. Однак повторна експертиза дала інший, неочікуваний поворот у справі - на той світ хлопця “відправили” численні тілесні ушкодження. Тож перед правоохоронцями постало непросте завдання - знайти винуватця трагедії. Невдовзі вони не лише вийшли на слід підозрюваного, а й затримали його…

- 20-річний мешканець сусіднього села Віталій приїхав до матері на “побивку”, - розповідає інспектор відділу зв’язків з громадськістю УМВСУ в Рівненській області Марина НОНКА. - Військовослужбовець-контрактник поспішав з Новоград-Волинського не лише для того, аби побачити сім’ю. У населеному пункті, за три кілометри від того, звідки родом, мешкала його кохана дівчина та чимало друзів. Тож сталося так, що загостював у них до пізньої ночі.

Близько першої години Віталій, перебуваючи в обіймах “зеленого змія”, зустрів Михайла. Між нетверезими чоловіками зав’язалася суперечка, яка переросла в бійку. Очевидці стверджують, що ініціатором “розбірок” був Михайло. Віталій виявився сильнішим та спритнішим. Надававши стусанів суперникові (бив руками та ногами, куди потрапляв), залишив його, непритомного, на вулиці… Та Михайло так і не розплющив очей. До ранку його не стало.

За даним фактом слідчий відділ Березнівського райвідділу міліції порушив кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України.

03.07.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2008p. 
На головну сторінку