Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №351 від 03.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Рівняни - найкращі у повітрі

П’ятдесят шостий відкритий чемпіонат України з планерного спорту пройшов з 14 по 27 червня на аеродромі центрального аероклубу міста Київ “Бузина”.

Змагання проводились у двох класах: відкритий та стандартний, у яких взяли участь двадцять сім спортсменів із Києва, Дніпропетровська, Вінниці, Рівненщини та Російської Федерації.

Нашу область на турнірі представляли сім спортсменів.

За результатами змагань в обох класах у загальному заліку чемпіонами України стали саме рівненські спортсмени.

В особистому заліку у відкритому класі чемпіоном України став МСУМК Микола Ковальчук, а у стандартному класі - МСУ Олександр Нітовський.

МФК “Рівне” гратиме у “вишці”!

Як відомо, минулого сезону гравці МФК “Рівне” вибороли путівку до вищої національної ліги футзалу.

Проте грошовий внесок за виступ в елітному дивізіоні набагато вищий, аніж у першій лізі. Таким чином, до останнього часу керівництво клубу не було впевненим у найближчому майбутньому команди.

Проте нещодавно президент клубу Василь Ползунов дав офіційне підтвердження участі рівнян у вищій лізі.

Після цього відбулося засідання виконкому Асоціації міні-футболу України, на якому було прийнято рішення допустити МФК “Рівне” до участі у вищій лізі українського міні-футболу.

Наші були в Голландії

Володимир Трофімов і Ярослав Полюхович взяли участь у міжнародному турнірі зі спідвею на трав’яному треку у м. Опенде (Нідерланди).

Ярослав потрапив до фінального заїзду і зайняв там четверте місце (загалом у змаганнях він набрав 16 очок), а Володимир з шістьма пунктами був 13-м серед 21 учасника.

03.07.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2008p. 
На головну сторінку