Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №351 від 03.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Пауерліфтинг

Здобути бронзові нагороди було б успіхом

Збірна України з пауерліфтингу, яка складається зі спортсменів з вадами зору, у понеділок відлетіла до Майямі (США), де братиме участь у чемпіонаті світу.

Світовий форум із трьох дисциплін (жим лежачи, тяга та присідання зі штангою) триватиме упродовж тижня. Усього збірна України складається із десяти спортсменів.

Одним із головних суперників наших спортсменів, як і завжди, вважається збірна Ірану. Крім того, за нагороду турніру боротимуться ще приблизно півтора десятка команд із усього світу.

Рівненська область у делегації представлена трьома спортсменами (Галина Галинська, Роман Набухотний та Роман Курач) і тренером (Андрій Демчук).

Про чемпіонат на шанси наших пауерліфтерів на ньому розповідає головний тренер нашої команди, Михайло КОВЕРЗА: “Як завжди, наша команда налаштовується лише на найвищі результати. Проте існують і фактори, що можуть завадити нам продемонструвати найвищі результати. По-перше, це недостатній рівень підготовки. По-друге, тривалий переліт за океан, який вже відібрав чимало сил. І, нарешті, різні часові пояси. Наші спортсмени виступатимуть у час, коли вдома вони вже сплять. Невідомо, чи всі зможуть нормально пройти подібну акліматизацію. Гадаю, третє загальнокомандне підсумкове місце на цьому чемпіонаті світу вже буде успіхом. І, все ж, передчасно складати зброю ніхто не збирається. Що ж до індивідуальних виступів, то не хочу виділяти нікого зі спортсменів. Будь-хто з них може у будь-який час і “вистрілити” і “зламатися”.

Нагадаємо, що після чемпіонату світу у США на збірну України чекатиме ще одна світова першість. У листопаді в Чехії відбудеться чемпіонат пауерліфтерів із жиму лежачи.

03.07.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 03.07.2008p. 
На головну сторінку