Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №352 від 10.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нові власники

“Рівнельон” перероблятиме... льон

“Рівнельон” перероблятиме... льон

Минулого вівторка голова Рівненської ОДА Віктор Матчук зустрічався з новим власником одного з найпотужніших за радянських часів рівненських заводів ВАТ “Рівнельон” Олегом Червонюком.

Матчуку депутат Хмельницької облради і підприємець сподобався. Головним чином тому, що “наша зустріч зняла будь-які питання щодо перепрофілювання льонокомбінату”. Крім того, “Рівнельон” розроблятиме окремо ткацьке та прядильне виробництво. Підприємство орієнтуватиметься поки що на іноземного постачальника сировини - Узбекистан.

Серйозність намірів “новоспеченого” господаря льонокомбінату підтвердив і заступник міського голови з економічних питань Сергій ВАСИЛЬЧУК. “Новий власник вже має чіткий план дій, до якого входять реконструкція приміщення, оновлення обладнання, створення нових робочих місць (за часів розквіту Рівненського льонокомбінату там працювало 7 тисяч робітників, сьогодні - лише 80 - авт.)”. Але з появою нового власника знову гостро постало питання статусу льонокомбінатівських гуртожитків та проживання в них людей. Справа в тому, що до майнового комплексу, купленого Олегом Червонюком, гуртожитки, які колись належали державі і були на балансі льонокомбінату, не входять... “Однак ми будемо шукати механізм виходу з цієї ситуації”, - запевнив Сергій Васильчук.

Нагадаємо, що ВАТ “Рівнельон” був проданий на конкурсній основі на початку квітня цього року за 24 мільйони гривень. Конкурс виграв Олег Червонюк, який очолює Хмельницьку асоціацію приватних підприємців “Едельвейс” і займається в Хмельницькому пошиттям швейних та трикотажних виробів.

10.07.2008Юліана ТЕТ



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2008p. 
На головну сторінку