Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №217 від 08.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477
Додати у "Закладки"

Головна (Просто цікава газета) "Рівне-Ракурс"


  Реклама в газеті "Рівне-Ракурс"

  ¤ Ракурс подій

  ¤ Ракурс політики

  ¤ Ракурс економiки

  ¤ Ракурс здоров'я

  ¤ Ракурс культури і освіти

  ¤ Ракурс спорту

  ¤ Ракурс кримінальний

  ¤ Ракурс житейський

  ¤ Ракурс інтимний

  ¤ Ракурс мандрівника

  ¤ Ракурс незвичайного

  ¤ Ракурс добрих порад

  ¤ Ракурс розваг


Пошук

RSS
Архів «РР»:
Лютий 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Березень 2024p.
ПнВтСрЧтПтСбНд
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Новини Рівне
QRcode

#Сила чаклунства

Порошок сушеної жаби і кілька крапель «місячних»...

Любовні привороти, як правило, боком вилазять

Нещодавно в Дубенському районі було весілля, яке викликало чимало пересудів у односельців. «Без чаклунства тут не обійшлося, - говорили сусіди. - Не інакше, як Оксана причарувала Миколу...»

Такі чутки ширилися через те, що чоловік кинув молоду, вродливу дружину й одружився на бідній, багатодітній та непривабливій вдові, яка, за словами односельців, знається на магії...

Чи не з області фантастики всі ці розповіді про любовні привороти, зілля, замовляння? Наскільки легко можна «приручити» людину завдяки любовним чарам?

Щоб дати відповідь на ці питання, варто, напевне, спочатку пройтися рівненськими книгарнями - літератури з практичної магії там вдосталь. Знайти приворотне замовляння чи техніку обряду - не проблема. Окрім того, можна звернутися до спеціаліста, який допоможе приворожити жадану людину.

Поставивши собі за ціль причарувати сусіда, я купила одну з місцевих газет з оголошеннями. Знайшла кілька лаконічних повідомлень - «ворожіння» з поданими координатами - і зателефонувала.

- Чи можете мені допомогти причарувати хлопця? - запитую.

На іншому кінці дроту мовили: «Так!».

- Як часто до вас звертаються за допомогою, щоб привабити коханого? - на задане при зустрічі запитання жінка похитала головою, мовляв, частенько приходять.

- І не тільки молоденькі дівчатка, але й хлопці, старші жінки і чоловіки, які втомилися від нерозділеного кохання, - додала ворожка і розповіла, що в місті є чимало сімей, які створилися з використанням любовної магії. Принаймні ті, якими вона «опікувалася». Мовляв, дівчата бізнесменів причаровують, «сіренькі» хлопці - красунь і т.д.

Далі жінка повідала, що для роботи їй потрібна якась річ «жертви» - чи то волосся, чи хустинка, шнурок - будь-що, чим вона користувалася. Оскільки у мене нічого не було, то ворожка сказала, що спочатку треба підсипати під килимок сусіду землі і підкинути прутики перед його дверима (ритуальний інвентар дала). Я так і зробила, і через тиждень знову мала прийти до ворожки.

То б'є,

то любить...

- Хіба магія приворотів таки дієва та безпечна? - запитала, завітавши до рівненського екстрасенса, парапсихолога Олега ЯРОЩУКА, на що той заперечно похитав головою:

- Знаю одну родину, де взаємовідносини підтримується регулярними приворотами з боку дружини, яка знається на магії, - повідомив екстрасенс. - Дійсно, чоловік до безтями закоханий в жінку, але штучно. Лише три дні на місяць він стає собою - у темні фази місяця чари спадають. У цей час він виливає всю свою лють на дружину, б'є її, лає, а як тільки земний супутник починає зростати - заспокоюється. Дружина - сильна відьма, але вона не здатна боротися з біоритмами. Крім того, жінка змушена регулярно проводити ритуали, щоб підтримувати штучне кохання. Насилля над людиною, зазвичай, закінчується плачевно для тих, хто користується приворотами, - наголосив Олег Ярощук.

На допомогу - лялька Вуду

Але... коли вже сильно хочеться прив'язати до себе людину, то, за рецептами Темної Магії, дієвим способом для дівчини є її місячні. Щоб приворожити хлопця, вона вливає у бокал вина чи чашку чаю кілька крапель крові і дає випити парубку. Кажуть, що цей спосіб найефективніший для приворотів. Подібним чином зачаровують і хлопці дівчат, вливаючи у напій свою сперму. У часи середньовіччя в західних країнах широко використовували ці методи.

Другим, не менш дієвим для привороту способом є виготовлення ляльки Вуду - копії людини з використанням її волосся, нігтя, інших речей (пам'ятаєте сюжет перших серій відомого російського серіалу «Чорний ворон»? - автор). Ляльку виготовляють з глини чи пластиліну - байдуже, головне, щоб там побільше було речей жертви. Після цього треба провести певний ритуал, який з етичних міркувань описувати не будемо.

Якщо ритуал буде проведений людиною, яка має сильне енергетичне поле, він втілиться в життя. Головне, мати тверду віру, що все вийде, і лялька буде працювати на вас.

За словами знайомої, яка теоретично вивчає магію (а може, й практикує), можна причарувати чоловіка чи жінку наступним чином: він чи вона п'ють із склянки чай чи вино, але не допивають. Тримають у руці, а про себе читають замовляння і передають склянку своєму обранцю. Отож, радить жінка, щоб не стати жертвою привороту, ніколи не пийте з недопитих склянок!

А жабу прив'яжіть за задні лапи...

Важливе місце в любовній магії займають заговори та обряди. Один з магічних манускриптів радить: «В п'ятницю в час зростаючого місяця до сходу сонця неподалік річки чи болота потрібно впіймати жабу. Повісити її над вогнем (чи включеною газовою конфоркою) за задні лапи. Коли вона засохне, її потрібно розтерти на порошок. Якщо дівчина понюхає квіти, посипані цим порошком, неодмінно закохається в «автора» подарунка.

Сибірська цілителька радить напекти млинців

Відома сибірська знахарка Наталя Степанова стверджує наступне: «Якщо дівчина не хоче вийти за вас заміж, а ви вже втратили терпіння, то спробуйте такий рецепт:

Напечіть млинців, наговоріть на них замовляння і нагодуйте ними майбутню свекруху:

«Тын деревянный, клубок оловянный, дым кудрявый, я буду правый. Полюби меня, раба божья (имя), очи мои, руки мои, кудри мои, лицо белое, в своей правой руке, своем правом кулаке. Цыц свекровь, я тебе голова. Аминь.»

Любовних рецептів є багато, але не треба забувати, що привороти - «темні» ритуали магії, котрі є прямим насильством над волею людини. І така от магія може вилізти з часом «боком» для автора привороту - від любові до ненависті один крок. Дію любовних ритуалів важко пояснити. Є речі, які працюють в тонкому інформаційному полі, але ми їх не бачимо. Візьміть простий приклад з радіоприймачем, який завдяки антені ловить невидимі для людського ока радіохвилі...

Коли я поверталася додому, зустріла сусіда, від якого, крім звичайного «доброго дня», отримала ще й привітну посмішку. Невже приворот почав діяти? ..»

Сьогодні світом прокотилася сенсація: Анжеліна Джолі, вдаючись до Чорної магії, причарувала Бреда Пітта. Так стверджує американський фахівець з Вуду. Про це свідчить загадковий чорний порошок (як з'ясувалося пізніше - попіл кажана), який знайшов у машині актора один з його приятелів. Доктор Снек, автор бестселера «Абетка Вуду», впевнений, що баночка з порошком - засіб, яким користувалася Джолі, щоб відбити чоловіка у Дженіфер Еністон: попіл кажана має здатність руйнувати шлюби. Сама акторка каже, що подарувала Бредові попіл, щоб уберегти його від нещасних випадків.

Популярними елементами привороту з розділу Чорної магії слугує використання крові та сперми. За практичною магією Папюса, любовна магія найдієвіша в День Венери - в першу п'ятницю молодого місяця. А якщо керуватися приворотами Темної магії та Вуду, чаклують у період спадаючого місяця.

08.12.2005Ольга ДОЛЯ


Переглядів: 2837

Версія для друку

Коментарі (0):


Система Orphus

Додайте коментар:

защитный код

Анонсовані статті свіжого № 1162 від 28.03.2024p.
¤ 
Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

Всюдихід, мотопомпи та бурштин:

під час незаконного промислу викрили старателів

Факти видобутку «сонячного» каміння задокументували співробітники поліції на Рокитнівщині та Дубровиччині: тривають досудові розслідування за ч.1 ст. 240-1 КК України....

¤ 
13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес

Завершила навчання перша група учасниць проєкту «Empowering women in the Rivne region», у результаті чого 13 жінок отримають фінансування у розмірі до 1500 доларів на реалізацію своєї бізнес-ідеї....

¤ 
Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини

Два нові шкільні автобуси передали для Здовбицької та Соснівської громад. Транспорт придбаний за кошти чеського уряду. 152 тисячі євро виділили із Програми допомоги України. Ще 280 тисяч грн зібрали громади....

¤ 
Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення

На Рівненщині продовжують відшкодувати відсотки за кредитами, залученими на енергозберігаючі заходи в житловому секторі. Це передбачено Комплексною програмою енергоефективності Рівненської області на 2018-2025 роки....





Найпопулярніші статті:

• Розшифровка аналізу крові: [841] (21067)
• Як позбутися шпори на п’яті [850] (17208)
• Масштабна спецоперація на Рівненщині: викрили мережу «реабілітаційних центрів» [965] (14465)
• Допомога під час карантину [967] (14379)
• Коли відкриються рівненські садочки? [965] (14223)
• Чому не варто кип’ятити воду двічі [964] (14032)
• Рівнян запрошують на дитячий кінофестиваль «Children Kinofest» онлайн [965] (13907)
• 4 способи, як перевірити масло на натуральність [964] (13877)
• У Здолбунові підпалили авто підприємця [965] (13859)
• Живи до ста! [965] (13849)
• Бюджет і ми… [965] (13784)
• Щоб овочі в холодильнику були тривалий час свіжими, помістіть туди звичайну губку [964] (13776)
• Що робити, якщо дитину покусали комарі [965] (13656)
• Аудитори Рівненщини з початку року попередили порушень за процедурою закупівель на понад 72 млн грн [965] (13566)
• У Сергія Притули вкрали взуття в поїзді: як викручувався ведучий [964] (13564)
• Про здобутки Рівненщини - у річницю президенства Володимира Зеленського [965] (13503)
• ЗНО під час карантину: як складати? [964] (13115)
• «Перевірка» на коронавірус коштувала пенсіонерам понад 10 тисяч гривень [964] (13097)

ТОП-15 свіжого номера:

• Для 9 ОСББ Рівненщини відшкодували один мільйон за утеплення (771)
• Всюдихід, мотопомпи та бурштин: (85)
• Чехія виділила кошти на закупівлю двох шкільних автобусів для Рівненщини (78)
• 13 жінок Рівненщини отримають по 1,5 тис. доларів на свій бізнес (77)
• Найкращий спосіб пророщування насіння томатів, щоб отримати багатий врожай (77)
• Скільки яблук на день принесуть користь здоров’ю? (75)
• Посадка петунії на розсаду: коли та як правильно сіяти? (75)
• Рівненська ОДА ініціює створення обласної інфекційної лікарні (74)
• Ванільна панакота з вишневим конфі (74)
• Як не розпестити дитину: прості поради психолога для батьків (73)
• Симптомом яких захворювань може бути набряк щиколоток? (72)
• Незвичайні способи використання звичайних речей (72)
• Як вивести плями з меблів домашніми засобами? (72)
• Незвичайні застосування дитячої присипки в б’юті-рутині (68)
• Як можна використовувати сіль у побуті? (66)


 Партнери 
 
Перший інформаційний канал Інтерес .
 Газета 
 

Реклама в газеті | Лист редакторові | RSS | Передплата газети

Про нас | Відгуки | Розсилка | Реклама на сайті| Реклама в газеті

© 2001-2022 Iнформацiйно-рекламне агентство "Ракурс" тел.: +38(098)0565477. Всi права збережено.


 Інформація 
 
Головний редактор - Конєв В.Л.,
тел.(098)0565477, (096)3950057

Використовувати матеріали газети "Рівне-Ракурс" можна лише пославшись на "Рівне-Ракурс" (для інтернет-виданнь - зробивши гіперпосилання). Будь-яке копіювання, публікація, чи передрук наступне поширення інформації, що не має посилання на "IРА "Ракурс" суворо забороняється

Наші сайти:
Pika.rv.ua
АІ "Ракурс"