Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №352 від 10.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Отакої!

Замість скупатися вирішили пограбувати

На початку липня серед білого дня двоє невідомих напали на дівчину. Але - про все з початку…

16-річна Інна, учениця Квасилівської загальноосвітньої школи, придбавши необхідні продукти харчування на рівненському базарі, поспішала на залізничний вокзал. Їй хотілося якомога скоріше дістатися додому. Та раптом дорогу їй перегородили… ні, не сірі вовки, а троє юнаків.

Двоє з них поводилися зухвало. Інна зрозуміла, що вони напідпитку, тому вирішила обійти стороною. Проте хлопці відступати не збиралися. Один схопив дівчину за горло й кинув на землю, спритно вихопивши при цьому з її рук сумочку. Другий – забрав пакет. Зловмисники кинулися тікати, а Інна, отямившись від пережитого переляку, побігла в інший бік. У голові була лише одна думка: “Потрібно знайти телефон і повідомити міліцію”. За щасливим збігом обставин, саме у цей час вулицею Набережною йшло двоє хлопців у формі - співробітників Роти патрульної служби рівненського міськвідділу міліції. Саме до них і підбігла Інна, та, ледь перевівши подих, розповіла про свою біду.

Вже за кілька хвилин правоохоронці наздогнали зловмисників та повернули потерпілій викрадені речі. А 19-річного рівнянина Анатолія та 26-річного Віктора доставили у міськвідділ міліції, де останнім довелося давати свідчення.

За словами заступника начальника слідчого відділу Рівненського МВ УМВС Віктора СИДОРЧУКА, підозрювані й ще один їх приятель (згодом з’ясувалося, що 21-річний мешканець Березного Микола участі в пограбуванні не брав) “підкріпилися” алкоголем та прямували на берег річки, щоб скупатися. Однак, побачивши здалеку дівчину з пакетом, вирішили, що тепла водичка може зачекати… Що підштовхнуло хлопців до такого вчинку і чиєю була ініціатива - поки що важко сказати. Але, до слова, один із затриманих, а саме Анатолій, раніше вже був засуджений за аналогічний злочин.

10.07.2008Марина НОНКА



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2008p. 
На головну сторінку