Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №352 від 10.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несподіванка

Син задушив матір і з ножем кинувся на рятувальника

Син задушив матір і з ножем кинувся на рятувальника

Наприкінці минулого тижня до оперативно-диспетчерської служби ГУ МНС у Рівненській області надійшов виклик від мешканців багатоповерхівки, що знаходиться на вулиці Вербовій, 46. Перелякані люди розповіли, що з квартири на восьмому поверсі вже тривалий час відчувається різкий запах природного газу. На численні дзвінки та стукіт сусідів ніхто не реагував. А оскільки самотужки відчинити броньовані двері вони не змогли, відразу зателефонували до житлово-комунальної служби міста. Проте і комунальникам, на жаль, виявилося не під силу здолати “залізну завісу”.

Тоді мешканці звернулися за допомогою до рятувальників.

- Різкий запах газу дійсно відчувався, - розповідає інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро МЕЛЬНИК. - Тому, щоб уникнути загрози можливого вибуху та загорання, начальник чергової варти Віктор Міщук (на фото) прийняв рішення перекрити газовий стояк під’їзду та відключити електроенергію. Далі він автодрабиною дістався до балкону і увійшов до квартири. Перше, що впало у вічі рятувальнику - це закривавлене простирадло, яке лежало на дивані. Відгорнувши його, Віктор побачив тіло літньої жінки, на жаль, без жодних ознак життя. В іншій кімнаті, серед купи пляшок з-під алкогольних напоїв, працівник МНС побачив молодого чоловіка, який мирно спав.

Віктор вже йшов, аби відчинити вхідні двері, як шосте чуття змусило його повернутися. Він побачив того самого чоловіка, який кілька секунд тому ще мирно спав. Агресія у погляді… 20-ти сантиметровий кухонний ніж у руці… На вимогу Віктора викинути “холодну зброю” господар лише нецензурно вилаявся та попрямував до начальника варти.

Все відбувалося, наче у голлівудських фільмах: зловмисник замахнувся ножем, Віктор перехопив руку, вибив ніж та “знешкодив” супротивника. А ще за кілька хвилин передав горе-господаря до рук правоохоронців.

Віктора врятувало те, що він - кандидат у майстри спорту та призер чемпіонату України із боротьби самбо. Наразі рятувальники свої обов’язки виконали на відмінно, а передумови та причини загибелі господарки оселі встановлюють правоохоронці.

За їх словами, причиною смерті жінки стало удушення. Це зробив під час сварки її 25-річний син.

10.07.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2008p. 
На головну сторінку