Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №352 від 10.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

Зміна лідера?

Зміна лідера?

У першій лізі чемпіонату області з футболу відбулися матчі перенесеного п’ятого туру

Центральним протистоянням ігрового дня, як, мабуть, і всього першого кола турніру, стала зустріч в Оржеві між головними претендентами на золоті медалі - “ОДЕКом” та “Маяком”.

Як і очікувалося, у грі лідерів було багато тактичної боротьби. Господарі поля, зумівши забити два голи у ворота лідера чемпіонату, зуміли забезпечити собі перемогу. Наприкінці зустрічі сарненчани один м’яч сквитали, але на загальний результат це не вплинуло. Таким чином “ОДЕК” у турнірній таблиці наздогнав “Маяк”, а за втраченими очками - вийшов у лідери першості (оржівці мають зіграти ще один перенесений матч зі “Штурмом”).

Приєднатися до дуету лідерів і також набрати двадцять п’ять очок може і “Славія” у разі перемоги над “Ізотопом”. Гру цих команд також було перенесено.

Цікавим виявилося протистояння аутсайдерів першості. У Здолбунові мірялися силами “Волинь-Цемент” та “Водник”.

У першому таймі студенти зуміли забити швидкий гол. Вже на шістнадцятій хвилині відзначився Валерій Ленуга.

Проте на другий тайм господарі вийшли як зовсім інший колектив і відповіли аж п’ятьма м’ячами. По дублю на свої рахунки записали Грищенко та Бондаренко, ще один гол провів Фокін. У підсумку - перемога “Волинь-Цементу” - 5:1.

Такий же несподівано розгромний результат було зафіксовано у Радивилові, де місцевий “Сокіл” вщент розбив “Штурм” - 5:1.

Жодного забитого м’яча глядачі не побачили у грі ФК “Вельбівно” - “Хімік” - 0:0, а “Случ-Класік” в гостях завдяки єдиному точному удару зумів переграти “Полісся” - 1:0.

10.07.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 10.07.2008p. 
На головну сторінку