Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №353 від 17.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Проблема

Не ринки у нас, а базар

Зробити торгові місця, не гірші від європейських, прагне міська влада Рівного. Про це владоможці просили на нещодавній зустрічі керівників ринків, представників контролюючих служб.

Головне питання, яке турбує керівників міста - благоустрій рівненських ринків до Дня народження міста, підтримання торгових місць в належному стані, забезпечення комфортного перебування покупців на ринках.

За словами заступника міського голови з питань економіки, торгівлі, громадського харчування і побутового обслуговування Сергія ВАСИЛЬЧУКА, з протокольних доручень, які отримала частина ринків, не всі вимоги виконали. Незважаючи на це, пан Васильчук наголосив на певних досягненнях, таких, як забезпечення гарячою водою м’ясного павільйону, облаштування майданчиків для твердих побутових відходів тощо.

Окрім того, спілкуючись безпосередньо з керівниками ринків, заступник міського голови вказав на виявлені недоліки в роботі. Здебільшого це були вимоги щодо реконструювання контейнерів, твердих покриттів, ремонт асфальтного покриття, встановлення додаткових сміттєвих баків та контейнерів, ремонт прилеглої території. Разом з тим пан Васильчук ще раз звернув увагу на необхідність впорядкування торгівлі за межами торгових місць, продаж продуктів харчування поза вітринами та холодильними камерами, що призводить до псування продуктів, встановлення спеціального місця для людей, які торгують продуктами власного виробництва.

Нині стан ринків Рівного залишає бажати кращого.

За словами Сергія Васильчука, виконання всіх вимог міська влада бере під жорсткий контроль. Перевірятимуть, як із поставленими завданнями впоралася адміністрація ринків, 20-го серпня.

17.07.2008Катерина БОНДАРЧУК



Рівне-Ракурс №10 від 17.07.2008p. 
На головну сторінку