Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №217 від 08.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Скоро Новий рік

Не знищити, а зберегти

закликають рівненські «зелені», стверджуючи, що справжнє свято можливе і зі штучними ялинками

Рівненська обласна організація Партії Зелених України розіслала листи-звернення до голів міських, сільських та селищних рад нашої області.

У цих листах Партія Зелених запропонувала в рамках культурно-просвітницької програми для молоді показати наглядний приклад дбайливого ставлення до навколишнього середовища, а також виступила з ініціативою допомогти органам правопорядку у боротьбі з браконьєрським вирубуванням ялинок.

Оскільки незабаром настане Новий рік та Різдво Христове, вулиці та майдани міст України будуть прикрашені ялинками, які вже близько трьохсот років є невід'ємною частиною новорічних свят, то, в рамках цих святкувань, «зелені» пропонують прикрасити стовбури ялинок, що будуть красуватися в центрі міст, штучними гілками. Штучна ялинка є не менш красивою та вражаючою, аніж справжня, а такий крок влади стане чудовим прикладом поводження з природою.

«Дуже сподіваємося на те, що Ви прислухаєтеся до нашої пропозиції. Справа відновлення лісових насаджень - це справа всіх заради майбутнього наступних поколінь України» - зазначено у зверненні.

08.12.2005Мар'яна КРИШТАЛЬ



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2005p. 
На головну сторінку