Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №354 від 24.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Комісія

Одна голова добре, а дві?

Двічі звільнений з посади головного лікаря обласної клінічної лікарні Мирослав Семанів досі не залишає свого крісла і навіть отримує зарплатню.

Пояснити цю ситуацію на засіданні постійної комісії з питань розвитку підприємництва та залучення інвестицій облради не зміг і начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Віктор Ковальов, який є претендентом на посаду головного лікаря. Тому депутати погодилися, що Семаніва потрібно звільнити ще раз, але вже з дотриманням усіх законодавчих процедур. І лише після цього визначитися, хто ж очолить обласну лікарню.

А ось щодо керівника обласного перинатального центру народообранці так і не визначилися. Аби цю посаду обійняла колишній головний лікар пологового будинку №1 Любов Ковальчук, необхідно змінити статут медзакладу. Бо лікарка три роки прожила й пропрацювала у Німеччині. І тепер їй потрібно, відповідно до українських законів, доводити свою профпридатність. Проте її кандидатуру на посаду головного лікаря не підтримали колеги-депутати з профільної комісії. Мовляв, за статутом перинатального центру її кваліфікація не відповідає посаді головного лікаря, а міняти вже прийнятий статут, підлаштовуючись під кожного працівника, вони не будуть. Остаточне рішення - за сесією облради.

24.07.2008Людмила ІЛЬНИЦЬКА



Рівне-Ракурс №10 від 24.07.2008p. 
На головну сторінку