Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №217 від 08.12.2005p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Милосердя

Працівники Рівненського відділення ДСО впорядковують територію дошкільного навчального закладу №56 м.Рівне

Благодійники-охоронці

відвідали своїх колишніх колег та вихованців дошкільного навчального закладу

Незважаючи на напружені робочі будні, працівники відділу Державної служби охорони при УМВСУ в Рівненській області повсякчас активно долучаються до суспільного життя. Вони не обминуть нагоди взяти участь у різних загальноміських акціях, роблячи свій посильний внесок у спільну справу. Так, зокрема, держохоронці Рівненського ВДСО внесли свою лепту в проведення акції «Милосердя», приурочену Дню інвалідів.

- Серед колишніх працівників є багато ветеранів та учасників Великої Вітчизняної війни, афганців, що потребують матеріальної та моральної підтримки, - говорить начальник відділу Державної служби охорони в Рівненській області Олександр БОБРОВНІК. - Отож, не дивно, що того дня правоохоронці завітали до помешкань своїх колишніх колег, щоб вручити їм продовольчі пакети та поспілкуватися, адже головне - увага.

Водночас, працівники служби держохорони в рамках благодійної акції побували в дошкільному навчальному закладі №56 компенсуючого типу. До слова, працівники Рівненського ВДСО опікуються дітьми-інвалідами, як своїми підшефними вихованцями. Вони відвідують спецзаклад не лише у дні свят і в рамках організованих благодійних заходів, а й при першій кращій нагоді. Завітавши до підопічних, допоможуть прибрати територію, провести благоустрій дитячих майданчиків, відремонтувати гойдалки чи просто підсобити по господарству. А цього разу гості на чолі з начальником Рівненського міського відділу державної служби охорони Олександром Токаром подарували дітворі музичний центр.

Як бачимо, Рівненське ВДСО своїми справами переконливо доводить, що охоронці вміють не тільки оберігати комерційні об'єкти від зловмисників, а й живуть повноцінним суспільно-громадським життям.

08.12.2005Олександр ДЖИГИРЕЙ



Рівне-Ракурс №10 від 08.12.2005p. 
На головну сторінку