Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №354 від 24.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Футбол

“Верес”: перший млинець вийшов глевким

“Верес”: перший млинець вийшов глевким

Знову невдало розпочала сезон головна футбольна команда області

Напередодні участі в чемпіонаті України підопічні Миколи Філіна взяли старт у попередньому раунді розіграшу Кубка України з футболу. На жаль, для “Вереса” похід за кубком завершився у першій же грі. На своєму полі рівняни безвольно програли також команді другої ліги, ФК “Коростеню” - 0:1.

“Верес” (Рівне) - ФК “Коростень” - 0:1.

Судді: С. Приступа, Є. Петраков, М. Кривоносов.

Рівне: Козіброда - Гергелюк, Царьов (Любар, 70), Федорчук, Дмитрук, Воротеляк, Белобровський (Котюк, 65), Назаренко, Гаврилюк, Українець (Ткачук, 67), Козлюк.

Тренер: Микола Філін.

Коростень: Лавренюк - Лешко, Кучерук, Черепанський, Ковтонюк, Прутко, Козлович, Грищенко, Василенко (Антоненко, 90), Стус, Петров.

Тренер: Анатолій Журавський.

Гол: Ковтонюк (57).

Попередження: Гергелюк (29), Ткачук (73) - Черепанський (27).

Нічого не змінилося у грі “Вереса” у порівнянні з весняною частиною минулого сезону.

Участь суперника рівнян у звітній грі до останнього була під сумнівом. Справа у тому, що ФК “Коростень” має серйозні фінансові проблеми, а ще у команді існує дефіцит футболістів. На кубковий матч до Рівного прибуло лише чотирнадцять гравців, а запасний воротар команди Андрій Петров грав на позиції форварда. Проте навіть у такому стані гості зуміли перемогти “Верес”.

Перша половина зустрічі з “Коростенем” пройшла, що називається, без воріт. В обох команд погано виходило організовувати атаки.

Суперники лише раз обмінялися небезпечними ударами. Олександр Дмитрук пробивав головою після передачі Андрія Федорчука (“Коростень” врятував голкіпер), а у відповідь Андрій Василенко підступним ударом перевірив реакцію Василя Козіброди.

Щойно розпочався другий тайм, як рахунок було відкрито. Василенко, обігравши захисника “Вереса”, з правого флангу виконав навіс у центр штрафної площі, куди саме набігав Олексій Ковтонюк. Саме останній і завдав головою точного удару у лівий нижній від Козіброди кут воріт - 0:1.

Як не дивно, на гол гостей футболісти “Вереса” ніяк не відреагували. Натомість гравці “Коростеня” і надалі створювали гольові моменти. Удар Василенка Козіброда у стрибку перевів на кутовий, а Грищенко пострілом зі штрафного струсонув каркас воріт рівненського воротаря.

Єдиний же момент “Вереса” створив Любар. Олександр, промчавши лівим флангом, віддав точну передачу на ніким не прикритого Федорчука. Проте Андрій, стоячи перед порожніми воротами, не зумів приборкати м’яча.

24.07.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 24.07.2008p. 
На головну сторінку