Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №355 від 30.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Думки вголос

Симоненко підозрює,

що олігархи з ПР пообіцяли Ющенку другий термін

Лідер Комуністичної партії України Петро СИМОНЕНКО не виключає, що “олігархи з Партії регіонів” вже пообіцяли Президенту України Віктору ЮЩЕНКУ допомогу в переобранні на другий президентський термін. Про це лідер комуністів сказав в інтерв’ю, яке розміщено на сайті КПУ.

П.Симоненко наголосив, що КПУ готова підключитися до голосування за відставку уряду, “але тільки в тому разі, якщо переконаємося, що не Ющенко, а виключно парламент здійснюватиме контроль і нестиме відповідальність за роботу уряду”. За його словами, “а поки що черговими перевиборами Верховної Ради Президент хоче дестабілізувати обстановку в країні, посилити свої повноваження, і таким чином забезпечити своє переобрання на другий термін”. “І я дуже боюся, що олігархи з Партії регіонів вже пообіцяли йому допомогу в переобранні”, - додав він.

П.Симоненко наголосив, що В.Ющенко “руками депутатів (у тому числі й комуністів) намагається вирішити суперечності, що загострилися всередині “помаранчевого табору”. “У запеклій сутичці між прем’єром і Президентом парламент хочуть зробити інструментом Банківської і олігархів. У таких іграх комуністи брати участі не будуть”, - сказав П.СИМОНЕНКО.

Як відомо, зближення Ющенка з Партією регіонів вже дійшло до того, що один із лідерів Партії регіонів, Анатолій Толстоухов, який двічі працював міністром в урядах Януковича, заявив про готовність регіоналів підтримати Ющенка на президентських виборах 2010 року.

30.07.2008Інформаційна агенція УНІАН



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2008p. 
На головну сторінку