Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №355 від 30.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Калейдоскоп подій

Мільйонери наполовину

Майже 500 тисяч гривень викрали злодії з двох банкоматів, розташованих неподалік Рівненського міського відділу міліції. Злочинці діяли професійно і добре орієнтувалися в тому, що у банкоматах “Приватбанку” та “Кредобанку” є готівка.

“Дарма не наївся цибулі”

Працівники ДАІ, оформляючи ДТП на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне, зупинили водія автомобіля “Газель”, щоб зробити заміри місця аварії. Хлопчина погодився, адже нікуди не поспішав. Та від нього інспектори почули запах алкоголю. Трубка “Контролю тверезості” після подиху юнака змінила колір на зелений. Інспектори склали адмінпротокол на 23-річного Андрія та вилучили у нього посвідчення водія. Суд вирішуватиме, чи позбавляти хлопчину водійських прав.

Судді у нас най-най-найгуманніші...

“Найчастіше вилучені правоохоронцями гральні автомати повертаються власникам через суд - на основі “внутрішнього переконання судді”, - заявив на нараді в Рівненській облдержадміністрації начальник УМВС України в Рівненській області Ярослав Голомша. - В Острозькому районі вилучили 4 автомати, всі вони пізніше були повернені, - зазначив він. - У Костопільському районі 7 вилучили - 4 повернули, у Сарненському 4 вилучили - 2 повернули, у Дубенському 6 вилучили - 6 повернули, і так далі. Усі випадки повернення через суд ґрунтуються виключно на внутрішньому переконанні суддів”.

Хто копає, той знайде… авіабомбу

Дві авіабомби знайшли люди, які копали колодязь у господарстві громадянина Олега у селі Сновидовичі Рокитнівського району. Місце знахідки взяли під охорону працівники Рокитнівського районного відділку УМВС України.

Сезон крадіжок - у розпалі

33-річна жителька села Улянівка Млинівського району викрала золоту обручку та 50 гривень у 47-річного жителя села Владиславівка. Із будинку жительки села Вежиця Рокитнівського району Надії 41-річний Валентин викрав одяг, посуд та побутову електротехніку. Сума збитку встановлюється. А 33-річна жителька Корця Наталія викрала з кишені куртки свого 35-річного земляка Олександра мобільний телефон “Нокіа”.

30.07.2008За інформацією ВЗГ УМВС , центру пропаганди ГУ МНС України в Рівненській області.



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2008p. 
На головну сторінку