Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №355 від 30.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Чекаємо на новачків

Продовжує підготовку до нового сезону БК “Пульсар”. Після повернення з Яремчі рівненська команда вирушила на другий передсезонний збір, що пройде у Пущі-Водиці.

Тренерський корпус клубу продовжує пошуки потенційних новачків.

За неперевіреною інформацією до табору “Пульсару” у майбутньому сезоні можуть приєднатися Дмитро Брянцев, Олександр Неруш (обидва - “Будівельник”), та Юрій Коршунов (“Азовмаш”).

Крім того, за словами тренера команди, Михайла Переверзія, точно залишається у команді Анатолій Дубнюк.

Перший передсезонний матч “Пульсара” заплановано на 13 серпня, коли наші баскетболісти поміряються силами з командою американських спортсменів-місіонерів.

“Енергія” приїде раніше

Міні-футбольний клуб “Рівне”, повернувшись із Ковеля, продовжив підготовку до майбутнього сезону вдома.

Якщо раніше команда працювала над фізичною формою, то зараз нахил робитиметься на відновлення ігрових зв’язків на майданчику.

З цією метою рівняни зіграють і кілька товариських поєдинків. Матч проти львівської “Енергії” пройде днем раніше обумовленого заздалегідь терміну - 9 серпня, згодом МФК “Рівне” зіграє в Івано-Франківську з “Ураганом”, а 30 серпня до Рівного приїде львівський “Кардинал”.

Відомий вже і календар матчів рівнян у перших трьох турах чемпіонату. Відкриє сезон команда у Сумах, де 6 вересня зіграє з “Артмотором”, у другому турі (10 вересня) рівняни прийматимуть вдома житомирський “Контингент”, а ще за чотири дні – зіграють в Одесі проти “Марріона”.

30.07.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2008p. 
На головну сторінку