Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №355 від 30.07.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несподівано

12 секретів жіночої сексуальності

12 секретів жіночої сексуальності

Хвилюєтеся, що поношені кросівки і обличчя без косметики можуть відлякати вашого чоловіка? Не поспішайте з висновками. Спеціально для вас ми склали список 12 несподіваних речей, які видаються чоловікам сексуальними.

1 Відсутність косметики

Усім відомо, що протягом життя жінки витрачають чималі кошти на косметику. Але коли жінка не нафарбована, видна її природна краса. Крім того, багатьох чоловіків збуджують поцілунки, а пристрасно цілувати нафарбовану жінку і потім довго витирати з обличчя помаду - задоволення сумнівне.

2 Кругленький животик

Усі ми мріємо про витончені форми супермоделей та атлетичні м’язи на животі, але, виявляється, чоловіки просто шаленіють від невеличкого животика! Їм подобаються м’які, “затишні” жінки, тому животик збуджує - з ним жінка виглядає так природньо!

3 Дрібнізморшки

моршки турбують жінок набагато більше, аніж чоловіків. Їм здається, ніби зморшки виказують вік. Насправді ж вони свідчать про багатий досвід, у тому числі й сексуальний.

4 Розтяжки після пологів

Ці рожеві або сріблясті лінії - причина неабияких страждань більшості жінок, але багатьом чоловікам вони видаються надзвичайно збуджуючими! Адже чоловіка приваблює в жінці природність у всіх її проявах. Крім того, це інтимна подробиця жіночого тіла, про котру відомо лише йому, а це дуже інтригує.

5 Здоровий апетит

Давно минули часи, коли жінка на романтичній вечері обмежувалася келихом вина, салатом і десертом. Якщо жінка їсть і п’є досхочу, не переймаючись думкою оточуючих, це свідчить про її впевненість у собі.

6 Маленькі груди

Треба сказати, що маленькі груди завжди пружні, що вказує на молодість і фізичне здоров’я. Чоловіків приваблюють атрибути юності і життєвої сили - вони вказують на те, що жінка може народити йому дітей.

7 Повсякденна білизна

Більшість жінок припасають мереживну або атласну білизну для особливих випадків, а щодня надягають зручну білизну з бавовни чи синтетики. Чоловікам подобається бачити на жінках повсякденну білизну: начебто ви й не планували секс, але завдяки їх наполегливості погодилися на інтим.

8 Несвіжий макіяж

Не зовсім свіжий макіяж - чоловікам видається це дуже сексуальним! Виявляється, такий макіяж збуджує чоловіків тому, що їм здається, ніби ви - щойно з ліжка, де до нестями кохалися.

9 Жінка, яка гуляє вночі босоніж

Якщо жінка гуляє босоніж, це свідчить про її природність, бунт проти пристойностей, що може стимулювати чоловічі сексуальні фантазії.

10 Нерозуміння змісту анекдоту

Інтелектуалки відлякують деяких чоловіків, тому деяка нетямущість робить жінку більш доступною і близькою. У компанії такої жінки чоловік може розслабитися - йому не потрібно постійно підтверджувати їй свій розум і інтелектуальну спроможність.

11 Уміння знаходити спільну мову з дітьми

Ваше вміння спілкуватися з дітьми підказує чоловіку, що з вас вийде гарна мати, а також що ви - терпляча і турботлива, що підсвідомо нагадує йому про власне дитинство і матір.

12 Спортивні шорти і футболка

Недбалий повсякденний одяг - доказ того, що жінка впевнена в собі і розслаблена, що чоловікам видається дуже сексуальним.

30.07.2008



Рівне-Ракурс №10 від 30.07.2008p. 
На головну сторінку