Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Нешкідливі поради

Чому психічно здорові громадяни вільної країни дозволяють вливати

Чому психічно здорові громадяни вільної країни дозволяють вливати

в свою кров і кров своїх дітей відверто отруйний “коктейль”?

“Я сам довго не міг у це повірити. Доки не побачив, як вони переробляють мертвих на рідину, щоб внутрішньовенно вливати її в живих” (Морфей, “Матриця”).

З бізнесової точки зору тут все ясно: медицина перетворилася на індустрію, зацікавлену в розширенні ринку споживачів, тобто хронічно хворих. А оскільки коло таких людей обмежене, то винахідливі “бізнесмени” вирішили проблему радикально: вони почали вколювати отруту здоровим людям, перетворюючи їх на хворих.

Нормальній людині в це важко повірити! А як же клятва Гіппократа? Проте шкідливість вакцинації є доконаним фактом, так само, як і те, що масові вакцинації перетворилися на головну причину епідемій. Красномовне підтвердження: епідемія туберкульозу серед поголовно щепленого від туберкульозу населення України. Або скандал щодо спроби Міністерства охорони здоров’я, ВООЗ та ЮНІСЕФ здійснити незаконну масову вакцинацію 9 млн. української молоді. “Ми є свідками жахливого злочину”, - заявив з цього приводу Віктор Корж, голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради. Обидві справи до оздоровлення не мають жодного стосунку - суцільні корупційні схеми, підла брехня і нелюдська жадоба збагачення. Так що з новітньою формулою “медицина - це бізнес” все зрозуміло.

Не зрозуміло, як психічно здорові громадяни вільної країни дозволяють вливати в свою кров і кров своїх дітей відверто отруйний “коктейль” - зі збудників хвороб, ртуті, формальдегіду, алюмінію, залишків абортивного матеріалу (вбитих ненароджених дітей), тваринних вірусів та іншої гидоти. Звісно, багаторічна пропаганда… Але чому люди в неї повірили? Очевидно, їхній світогляд не викликав суттєвих заперечень щодо протиприродності вакцинації.

07.08.2008За матеріалами видання "Перехід і К"



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку