Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Будівельному роду нема переводу

Володимир ВОЗНЮК: “Хто роботу любить, того вона обожнює”

Володимир ВОЗНЮК: “Хто роботу любить, того вона обожнює”

ТзОВ “Екорембуд”: професіоналізм і відповідальність

Рівненське ТзОВ “Екорембуд” - ровесник Незалежності Української держави. Від початку своєї діяльності на будівельному ринку фірма виконала великий обсяг монтажних робіт на будівельних об’єктах України, Росії та Естонії. З кожним роком відчутно зростали обсяги робіт, стрімко нарощувалися потужності та розширювалися можливості підприємства, міцніла його матеріально-технічна база.

- А найголовніше, - вважає директор ТзОВ “Екорембуд” Володимир ВОЗНЮК (на фото), - сформувалася команда справжніх майстрів, що люблять будівельну справу. А, як відомо, хто роботу любить, того вона обожнює. За минулий рік наш колектив виріс майже в півтора рази - з 220 до 320 чоловік. Підприємство придбало багато технологічного обладнання, у тому числі зварювальних автоматів - більш, ніж на мільйон гривень. Також закуплено будівельний кран вантажопідйомністю 100 тонн на висоту 70 метрів та автокрани. Цьогоріч, запустивши в експлуатацію цех по виробництву металоконструкцій потужністю 200-250 тонн металу на місяць, завершимо розширення матеріальної бази.

Попри економічні негаразди і політичну нестабільність, колектив працює з високою продуктивністю. Задоволені наші замовники і якістю виконуваних нами робіт. Сьогодні здаємо збагачувальну фабрику в Красноармійську Донецької області. Працюємо також у Києві, Лохвиці Полтавської області на найбільшому в Європі цукровому заводі та в Росії, де закінчуємо монтаж резервуара на 25 тисяч кубометрів.

Колектив “Екорембуду” має унікальний досвід монтажу резервуарів різного призначення. В цьому році ми здали в експлуатацію декомпозери на Миколаївському глиноземному заводі. В

їх спорудженні брали участь три організації - миколаївська фірма "Висотник", монтажники з Південно-Миколаївської АЕС та рівненські екорембудівці. За якістю і швидкістю виконання робіт ми зайняли перше місце. Приємно вражене цим керівництво російської компанії “РУСАЛ” (“Русский алюминий” - авт.), яка є власником МГЗ, запропонувало нашому підприємству роботу на об’єктах у Росії і навіть в Екваторіальній Гвінеї. Ми успішно пройшли конкурсний відбір. Інакше й бути не могло - адже за останні роки кваліфікаційний рівень екорембудівців значно виріс, а наші 30-річні виконроби забезпечують виконання найскладніших зварювальних робіт.

Набуті на великих будовах професійний досвід і виробничий гарт, відповідальність і точність у виконанні своїх зобов’язань перед замовниками створили “Екорембуду” імідж надійного ділового партнера, з яким важко розлучатися після закінчення будівництва. Як і на Миколаївському глиноземному заводі, нас дуже неохоче відпускали на Алчевському металургійному комбінаті, де на початку цього року ми завершили роботи. Не бракує підприємству замовлень і в Києві: тут ми брали участь у ремонті спортивної арени центрального стадіону “Олімпійський”. Плануємо, що в столиці і надалі постійно працюватимуть 50-60 наших будівельників.

Приємно, що нашу роботу у Воронежі помітили російські цукровиробники. Вони запропонували “Екорембуду” довгостроковий контракт на монтаж резервуарів і складів цукру з металу на підприємствах цукрової промисловості Росії. В арсеналі “Екорембуду” ще багато цікавих планів та ідей, втілення яких безперечно, сприятиме закріпленню фірми на будівельних ринках України та країн СНД.

Але найбільше ми мріємо працювати в Україні. Тут дуже багато роботи нашого профілю: на нафтопроводі “Одеса - Броди”, на будівництві резервуарів у Кременчуці і нафтоперегонного заводу у Бродах. Але з різних причин - політичних та економічних - ці роботи гальмуються, через що підприємство змушене працювати в Росії.

Ми пишаємося нашими молодими працівниками, дбаємо не тільки про їх професійне вдосконалення, а й про соціальні гарантії. В поточному році, на жаль, підприємство не зможе забезпечити їх житлом через проблему з виділенням земельної ділянки під забудову. Але невдовзі цю проблему вирішимо і в наступному році у Шпанові буде побудовано 10-15 квартир для молодих екорембудівців.

Нашій молоді є з кого брати приклад. Це, зокрема, Почесний працівник будівництва і архітектури першого ступеня, головний інженер підприємства Леонід Поштаренко, начальник дільниці №1 Павло Бондар та начальник дільниці №2 Віктор Васєвич. Віктор Дмитрович і Павло Володимирович зустрінуть День будівельника з високими відзнаками - Корпорація “Мінмонтажспецбуд України” та облдержадміністрація представили їх до нагородження відповідно званням “Почесний працівник будівництва і архітектури другого ступеня” та Грамотою Кабінету міністрів України.

Напередодні Дня будівельника сердечно вітаю весь колектив “Екорембуду” з професійним святом - Днем Будівельника, бажаю здоров’я, оптимізму, нових трудових здобутків, злагоди і достатку в сім’ях. Хай щастить!

07.08.2008Олесь ДУБОВИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку