Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Формула успіху

“Аванті-Буд”: якщо рухатися, то тільки вперед!

Якщо вірити класикам, економіка держави підіймається тоді, коли помітний бум у будівельній галузі. І він є, проте не держава піклується про те, щоб подарувати мешканцям доступне, якісне та недороге житло, а українські підприємці. Залучення місцевого капіталу, звісно, сприятиме розвитку будівельної індустрії, але коли люди власноруч прагнуть поселити мешканців у затишних оселях, чому б і не дозволити їм це робити.

У Рівному щороку зростає попит на якісне житло. Люди готові платити, але за умови, що якість будівництва варта вкладених у нього коштів. І, незважаючи на різноманітність будівельних фірм, представлених на місцевому ринку, лише за три роки фірма “Аванті-Буд” міцно зайняла своє місце у будівельній галузі.

За останні три роки “Аванті-Буд” побудувала у Рівному понад 30 тисяч квадратних метрів житла. Нещодавно нових мешканців гостинно прийняв багатоквартирний будинок на Буковинській,14а. А нині триває спорудження житла на вулицях Відінській,5 та Черняка,5. Прикметно, що працівники “Аванті-Буду” працюють з клієнтами за досить незвичною для рівнян прозорою схемою. Спочатку починають будувати, а згодом пропонують купити за першої ж можливості. У такому разі людина бачить, що віддає гроші не за повітря, а за реальне житло.

До кінця цього року будівельники здадуть в експлуатацію будинок на Відінській, 5. Ніякого запізнення у часі. Тобто, жоден з будинків, які будує фірма “Аванті-Буд”, ніколи не стане довгобудом. А це у наш час дуже суттєво. Можна прорахувати час, коли придбати, зробити власний оздоблювальний ремонт і, нарешті, вселитися. Бо, на жаль, у Рівному й досі можна побачити багатоповерхівки, термін здачі в експлуатацію яких датований ще 2006-2007 роками. В “Аванті-Буд” це виключено.

Якщо говорити про технології зведення житла, то тут віддають перевагу лише високоякісним матеріалам. Тобто, якість стоїть у пріоритетах. Яскравим прикладом цього є, зокрема, й будинки на Відінській,5 і Черняка,5. Їх будують лише з червоної цегли, яка набагато міцніша й більш теплоізоляційна. Внутрішні стіни оброблені гіпсовою фінішною штукатуркою, що дозволяє відразу ж, за бажанням, або фарбувати їх, або клеїти на них шпалери. На підлозі - вирівнююча стяжка, нанесена спеціальною німецькою машиною “Putzmeister”. Це означає, що на неї можна буде одразу класти лінолеум, паркет чи ламінат. Ніякої додаткової роботи та зайвих фінансових витрат.

Вхідні двері у квартири будуть металеві протипожежні, вікна - металопластикові двокамерні, з енергозберігаючими та звукоізолюючими пакетами. Мідна електропроводка, з розводкою по всій квартирі. Опалення - автономне, від дахової котельні, а батареї з терморегуляторами. У під’їздах будинку будуть встановлені сучасні вхідні двері з домофонами, а кожна квартира обладнана системою сигналізації з виводом на центральний пункт Державної служби охорони, що дозволить мешканцям за 25-40 гривень на місяць мати цілодобову охорону помешкання.

Квартири у будинку на Черняка, 5 мають одну, дві, три, чотири кімнати. Заради зручності майбутніх власників, помешкання довго коректували та обирали краще планування. У результаті рівняни отримають просторі кухні, роздільні кімнати, високі стелі, лоджії та балкони.

Варто зазначити, що, перш, ніж закласти першу цеглину у новий будинок, керівники “Аванті-Буд” дуже уважно вибирають місце під будівництво. Перефразовуючи слова відомого кіногероя: “Головне, щоб інфраструктура була”. Саме тому поруч із будинком на Черняка,5 незабаром постане великий супермаркет “Фреш”, в якому буде представлений широкий асортимент промислових та продуктових груп товарів. Поруч вже працюють супермаркети “Шок”, “Сільпо”, “Стіл і Стілець”. Навпроти розташована зупинка громадського транспорту. Також неподалік є школи, дитсадки, стоянки для авто. Будинок ще не збудували, а “Аванті-Буд” вже подбало й про впорядкування прилеглої території. Передбачено, зокрема, облаштування зручного під’їзду, зелених насаджень і альтанок, а також дитячих майданчиків.

Переконатися у високій якості будівельних робіт, виконаних ТОВ “Аванті-Буд”, можна, поглянувши на ряд об’єктів соціально-побутового значення. Зокрема працівники фірми брали участь у будівництві академічного містечка Острозької академії, госпіталю для ветеранів у Клевані, житлових п’ятиповерхівок на вулиці Польовій, 10 і С.Бандери, 12-а у Рівному, житлового будинку для працівників міліції по вулиці Партизанській, 5 у Володимирці, службово-побутового комплексу на території рівненського “Беркуту” та дев’ятиповерхового 63-квартирного будинку у Тернополі.

Нещодавно “Аванті-Буд” спільно з “ Реноме-Євробуд” виграли тендер на розбудову майданчика на розі вулиць Костромська та Гагаріна.

Приємно, що “Аванті-Буд” завдяки фаховій, високоякісній роботі вже вийшла за межі Рівного. Нині вона будує 9-поверховий будинок у Тернополі. Не за горами зведення житла у Львові, Хмельницькому та Миргороді. Принаймні, майданчики вже готові до початку будівельних робіт.

07.08.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку