Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Драма

Кривава крапка сімейних чварів

Наприкінці липня до чергової частини Корецького райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у приймальне відділення центральної районної лікарні з ножовим пораненням доставили жителя с.Бриків Володимира. За попередньою версією, чоловік покінчив життя самогубством.

Проте під час розслідування з’ясувалося інше…

“Наталія та Володимир розлучилися два роки тому, – розповідає заступник начальника Корецького РВ УМВС України в Рівненській області Сергій ІЛЬЧЕНКО. - Проте, розірвавши шлюб офіційно, жителі Брикова не поставили крапку у своїх стосунках. А оскільки мали двох дітей, продовжували спілкуватися. А згодом у них з’явилося ще одне маля. На той час Наталія мешкала окремо - придбала хату на сусідній вулиці.

– Протягом двох років не надходило від них жодних скарг, – розповідає сільський голова Бриківської сільської ради Зоя ШАПРАВСЬКА. – Сусіди говорили, що Володимир часто приходив до Наталки, варив їсти, розпалював грубу, допомагав. У день трагедії о десятій вечора бачили, як він йшов до її хати. Казали, що не був п’яним. Наталка о цій порі саме повернулася додому з роботи. Близько одинадцятої у їхньому господарстві здійнявся ґвалт, діти почали плакати. А вранці мені повідомили, що Володя – неживий, заколотий ножем у серце…

Троє маленьких діточок були вдома під час сварки між батьками. За словами найстаршого, Дмитра, він бачив, як батько сам себе зарізав. Менші брат із сестрою не були свідками трагічного фіналу конфлікту, але після всього, що сталося, бояться ночувати у своїй хаті.

За словами Наталії, того вечора Володимир прийшов п’яний. Почав кричати, підняв дітей. Потім ударив жінку коцюбкою. “Я оборонялася, ховала лице, - розповідає Наталія. - Він притис мене до столу. Шукала, чим відбитися, раптом побачила ніж…”

Яка доля чекає на Наталію та її родину – покаже час. За словами Сергія Ільченка, на даний момент проводяться слідчі дії. Вирішується питання про порушення кримінальної справи і притягнення винної особи до відповідальності.

07.08.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку