Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №356 від 07.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Трофімов у фіналі

Єдиний представник України у півфіналі чемпіонату Європи зі спідвею на трав’яному треці, Володимир Трофімов, зумів потрапити до фіналу змагань.

У півфінальний гонці, що проходила у німецькому місті Мельсенген, український спортсмен посів третє місце. Перші дві позиції п’єдесталу дісталися німецьким гонщикам: Даніелю Рату та Енріко Яношці.

Місце у еліті зберегли

Одинадцяту підсумкову позицію посіла юніорська збірна України на юніорському чемпіонаті Європи, що проходив у Словаччині.

У складі української команди виступала і рівнянка, баскетболістка команди “Сузір’я-НУВГП”, Ганна Єремейчук. Наставник Ганни, Валерій Жартун, також був присутнім на турнірі у якості асистента головного тренера збірної України.

Українські дівчата за підсумком чемпіонату зберегли своє місце в елітному дивізіоні.

На першому груповому етапі наша команда перемогла румунок та словачок, а також програла чешкам. На наступному етапі українки зазнали трьох поразок: від Польщі, Литви та Туреччини.

Щодо Ганни Єремейчук, то вона брала участь в усіх матчах. Найвдалішими для рівнянки були поєдинки з Литвою та Польщею, в яких вона набрала, відповідно, десять та дванадцять очок.

“Авангард-Пас”

перемагає у Сарнах

Рівненська команда ветеранів перемогла у щорічному традиційному міжнародному футзальному турнірі, що з нагоди дня міста відбувається у Сарнах.

Участь у змаганнях взяли чотири команди із Сарн, Рівного а також гості із Житомирщини та Білорусії.

У півфінальних матчах “Авангард-Пас” переміг команду із Житомирщини – “Андрушівка” - 3:0 (голами відзначилися Баховський, Чирков і Горбачов). У іншому півфіналі “Сарни” переграли білоруську команду “Столін” - 2:0.

У грі за третє місце житомиряни обіграли білорусів з рахунком – 2:0.

З таким же рахунком завершилася і фінальна зустріч. Рівненські ветерани обіграли сарненських. Голами відзначилися Баховський та Дмитрук.

“Авангард-Пас” на турнірі грав наступним складом: Кубишкін – Григорович, Морозов, Мандзюк, Засморжук, Баль, Дмитрук, Бабич, Горбачов, Чирков, Баховський, Парух, Федоров, Ползунов.

07.08.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 07.08.2008p. 
На головну сторінку