Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №357 від 14.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#З повноліттям!

РЕНОМЕ: “Ми працюємо з кращими, щоб бути найкращими!”

РЕНОМЕ: “Ми працюємо з кращими, щоб бути найкращими!”

Вартим книги рекордів Гіннеса є останнє досягнення групи компаній “РЕНОМЕ”. 14 серпня цього року їй виповнилося 18 років. Для вітчизняного бізнесу це є рекордом, - адже компанія не лише тримається на плаву, а й щороку подвоює власні прибутки.

З нагоди ювілею керівництво одного з найпотужніших виробничих об’єднань відзвітувалося перед журналістами на прес-конференції у кіноцентрі “Ера”. На початку присутні переглянули фільм про основні здобутки “РЕНОМЕ” за 18 років, після чого голова наглядової ради Анатолій КРИЧИЛЬСЬКИЙ та генеральний директор Надія ГЛАДКЕВИЧ (на фото) коротко розповіли про історію та перспективи розвитку компанії.

- Ми зустріли повноліття міцною та згуртованою командою, - зазначив пан Кричильский. – Не було жодного випадку, щоб темпи зростання виробництва скоротилися. Цьому передувала продумана політика управління. Своє призначення бачу у невтручанні в процес без нагальної потреби. Дуже допомагає й те, що постійно омолоджуємо і колектив, і керівний склад. І, як бачите, все працює.

- Нині “РЕНОМЕ” знають всі, - переконано запевнила пані Гладкевич. – А, ми, керівництво, тобто управляюча компанія, є стратегічним архітектором, не втручаємося у діяльність, а лише інвестуємо та генеруємо стратегію та вносимо пропозиції бізнесам.

Така форма роботи та взаємодовіра принесли неабиякий успіх рівненській компанії та її виробничим

підрозділам. Товариство “РЕНОМЕ–СМАРТ” є лідером на ринку банківської техніки та банківських рішень в Україні. Нині цей підрозділ займає 32 відсотки вітчизняного ринку і має сервісні центри в 29 містах України. Завдяки високій професійності працівників підприємство конкурує з розробниками програмного забезпечення в Європі. Саме тому всі найбільші банки нашої країни є клієнтами “РЕНОМЕ-СМАРТ”. Не дивно, що кожен третій банкомат в Україні встановлений та обслуговується рівненською компанією.

А про “РЕНОМЕ-Євробуд” взагалі можна не розповідати. Варто лише поглянути на щойно споруджений на вулиці Тиха у Рівному 10-типоверховий будинок. І це лише дебют. Нині триває спорудження житлового комплексу на Буковинській-Виговського під назвою “Гетьман Виговський”. У планах - забудова ще кількох ділянок. Аби не бути залежними від партнерів та різних оказій, “РЕНОМЕ-ЄВРОБУД” придбав власну будівельну техніку високої якості. Всі роботи виконують лише працівники товариства. Це дозволяє безперешкодно споруджувати житло та гарантує його якість. У центрі міста, на Театральній площі, відкрито центр продажу квартир, що дуже зручно для клієнтів.

Фахівці будівельної галузі в один голос запевняють, що кращих пластикових вікон, ніж з профілю Рехау, не існує. Тому працівники “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР” відпочинку майже не мають. Торгову марку “Вікнова”, яка й займається виробництвом та складанням вікон з німецького профілю, вже знають не лише в Україні, а й за її межами. Адже, за словами директора цього підрозділу Миколи Коржа, вони постійно рухаються вперед шляхом вдосконалення технологічного процесу та роботи над якістю. Це й дало свої результати. Якщо вікно від Рехау, значить, його придбали в “РЕНОМЕ-ПАРТНЕР”. До речі, нагородою за якість можна вважати й виграний тендер на встановлення вікон у Київській області (12 тисяч квадратних метрів) та співпрацю з Білоруссю.

Прикладом, як збиткове й нерентабельне господарство перетворити на процвітаюче, може слугувати підприємство “Рівнерибгосп”, яке нині є складовою групи компаній “РЕНОМЕ”. Кілька років тому його викупили й поступово перетворили на родзинку рибальських втіх усіх бажаючих. Адже, окрім розведення риби на продаж, рибалкам дають змогу самостійно витягнути кілька коропчиків чи карасиків. А якщо пощастить, то можна й розбагатіти на 1000 гривень. Працівники рибгоспу випустити в озеро, яке знаходиться в селі Понебель, що за 5 кілометрів від Рівного, рибину з прикріпленою кліпсою. Її потрібно зловити й віднести до керівників “Рівне-рибгоспу” й отримати кругленьку суму. Рибинка теж лишиться щасливцю. Ну, якщо ж душа потребує більш гострих відчуттів, то підприємство радо запросить бажаючих на відкриття мисливського сезону. У Рокитнівському та Рівненському районах утворені мисливські господарства, які розводять пернату та хутрову дичину.

Знають торгову марку “РЕНОМЕ” й через її постійну участь у благодійності. Минулого року обласна дитяча лікарня отримала безкоштовно від “РЕНОМЕ-ПАРТНЕРА” нові вікна. Відтепер у палатах дітям тепло й затишно. Якщо минулого року на благодійні проекти було виділено 250 тисяч гривень (з них вартість вікон в обласній дитячій лікарні – 200 тисяч), то лише за перше півріччя цього року - вже 200 тисяч.

Говорячи про перспективи, Надія Гладкевич була сповнена оптимізму:

- Ми щороку подвоюємо прибутки й інвестуємо їх у власний розвиток, - зазначила вона. – Це дозволяє нам розробляти нові бізнес-проекти, зокрема, у будівельній галузі. І з нашою командою нам все одно, який бізнес “розкручувати”. Ми готові.

14.08.2008Володимир ПОПИК



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2008p. 
На головну сторінку