Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №357 від 14.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Жах, що коїться!

Донька “замовила” батька за 75 гривень!

Рано-вранці Олена зателефонувала до міліції та схвильованим голосом повідомила, що знайшла у квартирі труп батька.

За словами працівників слідчо-оперативної групи, з першого огляду вони відразу зрозуміли, що чоловікові “допомогли” піти з життя. До того ж, надто вже підозріло поводила себе донька: помітно нервувала та уникала запитань про життя батька.

– Підозри співробітників міліції підтвердив і висновок судово-медичної експертизи, – розповідає виконуючий обов’язки начальника УМВС України в Рівненській області Анатолій БУЖАНСЬКИЙ. – Згідно з висновками експертів, смерть чоловіка настала внаслідок масивної крововтрати, внутрішньочеревної кровотечі, закритої тупої травми живота з ушкодженням кишківника. Отож, правоохоронці розпочали пошук зловмисника, який завдав чоловікові страждань і довів до смерті.

- Опитавши сусідів та з’ясувавши подробиці останнього дня життя загиблого, правоохоронці з’ясували, що алібі повністю відсутнє у доньки померлого, - розповідає начальник відділу зв’язків з громадськістю УМВСУ в Рівненській області Тамара ЛИСЕНКО. - Під тиском незаперечних доказів, 29-річна жителька Рівного у всьому зізналася.

Підозрювана розповіла спочатку про напружені стосунки з батьком. Покійний начебто переписав свою квартиру на її брата, що стало між ними наріжним каменем. Жінка розповіла, що в ніч з третього на четверте серпня вона вирішила “полякати” батька, для чого запросила ще чотирьох своїх знайомих. За послугу посприяти перевихованню Василя вона, мовляв, заплатила їм … 75 гривень! Як з’ясувалося пізніше, молодики явно перестаралися. Слідству ще доведеться встановити ряд подробиць тієї жахливої ночі та з’ясувати не один епізод безжальних катувань 52-річного чоловіка озвірілою п’ятіркою. Саму ж ідейну організаторку бузувірства затримано в порядку статті 115 КПК України.

14.08.2008Любов РОМАНЮК



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2008p. 
На головну сторінку