Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №357 від 14.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Коротко

Олімпіада у Рівному

Олімпіада у Рівному

Спортивно-масові змагання у рамках Всеукраїнського заходу, присвяченого ХХІХ Олімпійським іграм у Пекіні — “Олімпійське літо-2008” минулих вихідних проводив Рівненський міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”.

Перемоги в турнірах з волейболу, веслування на байдарках і каное здобула команда відпочивальників “Осма”, друге і третє місця посіли “Ромашка” і “Дружба”.

На змагання з міні-футболу між дворовими командами міста заявилися сім колективів — “Проспект Миру”, “Вулиця Дворецька”, “Олімпік-Боярка”, “Вулиця Волинської Дивізії”, “Вулиця Орлова”, “Росинка” та “Дитячий притулок”. У фіналі юні футболісти команди “Вулиця Волинської Дивізії” лише в серії післяматчевих пенальті перемогли “Проспект Миру” з рахунком - 2:1.

Проходили того дня і змагання з настільного тенісу. Серед дівчат перше місце посіла Ганна Либак, друге — Ірина Чепурко, третє — Христина Марчук.

Серед юнаків перемога дісталася Роману Парфенчуку, а Андрій Стрілець і Владислав Шотт посіли, відповідно, друге і третє місця.

Настріляв на п’яте місце

Рівнянин Олег Омельчук посів п’яте місце на Олімпійських іграх в Пекіні. Цей результат він продемонстрував у стрільбі з малокаліберного пістолета на 50 метрів. Причому до фіналу наш земляк увійшов з третім результатом, але вже у вирішальній стадії пропустив вперед азійських стрільців. Поки що 5 місце Омельчука - найкращий результат рівнян у Пекіні. Нагадаємо, що у стрільбі з пневматичного пістолета Олег був сімнадцятим.

14.08.2008Роман СВИРИДА



Рівне-Ракурс №10 від 14.08.2008p. 
На головну сторінку