Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вчаться всі!

Сучасна візуалізація у клініці

Нещодавно Асоціація раділогів України, Друзі раділогії України (США), Українська ехокардіологічна асоціація та кафедра променевої діагностики післядипломної освіти Львівського медичного університету провели триденну міжнародну школу-семінар “Практичні питання сучасної візуалізації у клініці”.

Дисципліновано відвідували практичі заняття та семінари, ранкові та вечірні засідання і наші лікарі - обласні фахівці Рівненщини з УЗД, променевої діагностики. Так, за словами Степана ЯРОЩУКА - головного спеціаліста області з ультразвукової діагностики, у практичній роботі згодяться знання основ допплерівського обстеження живота: форма хвиль та артефакти, ультразвукове обстеження і допплерографія при портальній гіпертензії, а також УЗД і допплерографія калитки, ультразвукове обстеження колінного суглоба з МРТ-кореляціями.

Рівненські лікарі завдячують добрій організації міжнародної школи-семінару її засновнику Юрію Іваніву - завідувачу кафедри променевої діагностики Львівського медуніверситету, адже читати лекції та проводити заняття, знайомити українських лікарів із новітніми медичними технологіями сюди через рік приїжджають медичні знаменитості зі США та Канади.

21.08.2008



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку