Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Вони стараються для мене!

В центрі Рівного зацвіла квітка

В центрі Рівного зацвіла квітка

Святкове відкриття Надра Банку

14 серпня відбулося відкриття нового приміщення Рівненського управління Надра Банку, розташованого на вулиці Поштовій,11. Це одне із перших регіональних управлінь Банку, яке відчинило двері після проведеного ребрендінгу із залученням нових передових технологій.

У церемонії взяли участь президент Надра Банку Ігор Гіленко, віце-президент, начальник Західного МРУ Михайло Сенюк, губернатор Рівненської області Віктор Матчук, секретар міської ради Юрій Торгун, заступник міського голови Сергій Васильчук, директор рівненського регіонального управління Надра Банку Алла Новак та працівники рівненської філії.

- Коли чуєш назву Надра Банк - на обличчі мимоволі з’являється посмішка, - зауважив губернатор Рівненщини Віктор МАТЧУК. - Це єдиний банк в Україні, який має імідж теплого банку. Квітка - цей логотип зближує і приваблює. Це один із найдинамічніших і найкреативніших банків на Україні. Один із тих, хто швидко розвивається у державі. Нас надзвичайно тішить той факт, що такий банк, як цей, сьогодні відкриває на Рівненщині своє нове приміщення. Більше того, зауважу, що більша частина коштів обласного бюджету знаходиться на депозитах саме у Надра Банку. І ми знаємо, що наші гроші у надійних руках.

Секретар Рівнеради Юрій ТОРГУН побажав банкірам і рівнянам міцної співпраці у кредитно-депозитному напрямі: щоб не лише депозити обслуговували, але й кредити надавали.

- Факти найбільш переконливо говорять про роботу Надра Банку, - зауважив в.о. голови Національного банку України в Рівненській області Віталій БРИК. - Буквально за місяць Надра Банк святкуватиме шестиріччя своєї діяльності на Рівненщині. Це був непростий шлях, оскільки банківське конкурентне середовище в Рівненський області повсякчас збільшується. Сьогодні в регіоні представлено близько 50 банківських установ, і що важливо: Надра Банк займає одну з лідируючих позицій в Україні.

Рівненське регіональне управління активно працює як над залученням депозитів, а це, за словами Віталія Брика, 58 відсотків залучених до скарбнички коштів, так і над розвитком кредитування. І таку позитивну динаміку, яка спостерігається у роботі Надра Банку, може, повірте, показати не кожен банк.

- Надзвичайно радісно чути ті слова, які сьогодні прозвучали на адресу нашого банку, - зауважив президент Надра Банку Ігор ГІЛЕНКО. - Коли в свій час ми шукали основу нашого бренду, перше на чому ми зупинилися - це цінності, які для нас є головними. Ми зрозуміли те, що навіть надзвичайно складні рішення є простими. Квітка, яка є логотипом Надра Банку, не просто слово, це - спосіб життя.

Головне - це ставлення клієнтів до нашого банку, нашого бренду та нашої філософії. Це свідчить про те, що та титанічна праця, яка була вкладена у розбудову банківської системи справді є успішною. Ми розвиваємося і рухаємося вперед, залучаючи у цей процес все наше вміння та бажання.

У рамках повномасштабного ребрендінгу Надра Банку в Рівненській області вже оновлено 8 з 17 відділень. Рівненське регіональне управління розташоване в центральному районі міста, надає повний спектр послуг фізичним особам і представникам малого та середнього бізнесу. Новий стиль оформлення демонструє відкритість і доступність банку для кожного клієнта. Внутрішній простір відділення поділений на зони, кожна з яких має своє призначення: зона швидких операцій з відкритими і закритими касами, зона швидких консультацій і зона довгих, більш детальних консультацій, а також зона самообслуговування, де можна скористатися послугами банкоматів.

Загалом по Україні Надра Банк має більше 700 відділень. І хоча, як зауважив президент Надра Банку Ігор Гіленко, європейці не довіряють новій програмі оновлення, точніше темпам її впровадження, вона ефективно діє. На сьогоднішній день вже більше 300 відділень змінили не лише свій зовнішній вигляд, але й технічне наповнення.

Тепер немає місця виразу “банківський продукт”, віднедавна це називається “рішенням”. З клієнтами, які запрошуються в банк, обговорюються усі нюанси необхідної для них послуги і пропонується найкращий варіант. Цей продукт спільної творчості і є тим рішенням, яке приймається в результаті.

І головне, що незалежно від ситуації в країні, Надра Банк твердо стоїть на ногах і готовий вирішити будь-яку проблему клієнта та надати весь спектр можливих послуг.

21.08.2008Любов РОМАНЮК

Ліцензія НБУ №21 від 23.08.02 Філія ВАТ КБ “Надра” Рівненське РУ 33028, Україна, м.Рівне, ву.Поштова,11 тел. 69-38-65, тел/факс 69-38-50



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку