Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Несподіванка

Жінка влаштувала ДАІшникам цирк

Під час профілактичного відпрацювання Рівного на вулиці Гагаріна поблизу Сарненського кільця наряд вартових доріг помітив автомобіль “Опель-Комбо”. Іномарка рухалася досить підозріло: то зупинялася, то продовжувала рух.

- Наблизившись до наряду працівників ДАІ водій зупинив автомобіль, - розповідає інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана МАРКО. - Із нього вийшла симпатична дама і побігла в сторону “Райського саду”, де зупиняються водії таксі. Підійшовши до одного із таксистів, пані Наталя запропонувала йому перевезти свій автомобіль за певну винагороду.

- Я стояв біля “Райського саду”, - розповідає таксист Богдан. - До мене підійшла жінка і попросила перегнати автомобіль на стоянку до Автовокзалу. Я погодився, оскільки мав отримати за це гроші.

Таксист сів за кермо “Опеля”, а пані Наталя заховалася у будці цього ж авто.

Все це дійство проходило на очах у ДАІшників. Коли ж вони зупинили автівку, то зрозуміли чому жінка так себе поводила. Мало того, що вона керувала автомобілем без посвідчення водія, жінка була ще й напідпитку.

У присутності свідків на Наталю працівники ДАІ склади два адміністративні протоколи за керування транспортним засобам без посвідчення водія та за ухилення від проходження медичного огляду на стан сп’яніння.

21.08.2008



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку