Piвнe-Paкуpc - просто ЦIКАВА газета №358 від 21.08.2008p.
Передплатний індекс:
23429
Тел. +38(0362) 623131, (098)0565477

#Sex-колір

Постільна стратегія

Білявки люблять у ліжку романтику й не люблять грубої чоловічої сили. На думку таких жінок, секс повинен виглядати, як сцена з еротичного фільму. Їм важливий антураж: романтична обстановка, довгі й витончені пестощі. Вони люблять, щоб партнер підходив до всього процесу з фантазією, і обожнюють зміну пози перед самим оргазмом. Такі жінки вважають за краще керувати процесом, тому їх улюблена секс-позиція - зверху. Також вони обожнюють кунілінгус, правда, через певну егоїстичність вони можуть і не подарувати партнеру у відповідь оральних ласк.

Брюнетки, як з’ясували дослідники, дуже пристрасні і віддають перевагу тваринному сексу. Ці жінки обожнюють, коли чоловік поводиться грубувато, віддають перевагу швидкому статевому акту і не люблять довгих прелюдій. Їм подобається підкорятися чоловіку, приносити йому задоволення. У той же час брюнеткам не потрібно багато часу для досягнення сексуального задоволення.

Шатенки відрізняються хорошою сексуальною обізнаністю. Таким жінкам завжди цікаво пробувати нові пози, і, за статистикою, їм подобається експериментувати з предметами з секс-шопів. Такі жінки частіше, ніж інші, пробують секс утрьох, садо-мазо і лесбійські ігри. Зазвичай вони дають чоловікові у ліжку рівно стільки ж, скільки дає їм він.

Руді, всупереч поширеній думці, виявилися найконсервативнішими коханками. Вони не шукають нововведень і надають перевагу старій добрій “місіонерській” позі. Грубуватий секс вони сприймають як особисту образу, а оральні або анальні пестощі - як збочення, за яке карають відлученням від тіла.

21.08.2008



Рівне-Ракурс №10 від 21.08.2008p. 
На головну сторінку